Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιον πρώην υπουργό της Ν.Δ. καταγγέλλει για “κομπίνα” με ιατρικό μηχάνημα ο Πολάκης

Ποιον πρώην υπουργό της Ν.Δ. καταγγέλλει για “κομπίνα” με ιατρικό μηχάνημα ο Πολάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μάριος Σαλμάς, Νέα Δημοκρατία, Παύλος Πολάκης,

Κομπίνα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος της Δημόσιας Υγείας έστησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεων Σαμαρά, Μάριος Σαλμάς, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Παύλος Πολάκης.

Πώς έστησαν την κομπίνα

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατηγόρησε τον προκάτοχο του ότι μαζί με τον αδελφό του έφεραν την εισαγωγή μηχανήματος για προδιαγνωστική αρθρόσκοπηση το οποίο όμως δεν χρειάζονταν επειδή υπάρχει η μαγνητική τομογραφία.

Ο κ. Πολλάκης υποστήριξε ότι ο κ. Σαλμάς έβαλε στην συνέχεια την υποδιοικήτρια του Αττικού Νοσοκομείου να ζητήσει να τιμολογηθεί η συγκεκριμένη εξέταση.

Την τιμολόγησε ο κ.Σκανδαλάκης, πρόεδρος του ΚΕΣΥ και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προς 1.500 ευρώ την εξέταση. Την υπέγραψε στη συνέχεια ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος όταν ήταν αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, επί υπουργίας του Μάκη Βορίδη.

«Την εξέταση έκαναν 550 ασθενείς Κάντε τον λογαριασμό να δείτε την κομπίνα. Στην Αμερική η μέγιστη τιμή για την ίδια εξέταση είναι 450 δολάρια. Εμείς την ξανατιμολογήσαμε, παρά το ότι ένας παρακρατικός μηχανισμός καθυστέρησε” κατέληξε ο κ. Πολάκης

Σχετικά άρθρα