Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Το ΤΑΙΠΕΔ είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο – Θα επανελεχθούν όλες οι συμβάσεις

Τσίπρας: Το ΤΑΙΠΕΔ είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο – Θα επανελεχθούν όλες οι συμβάσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALPHA, Αλέξης Τσίπρας, ΤΑΙΠΕΔ, Τράπεζες,

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ιδιαίτερα για το κομμάτι των αποκρατικοποιήσεων εξαπέλυσε στην συνέντευξή του στον Alpha ο Αλέξης Τσίπρας.

“Ότι πουλήθηκε μέσω του ΤΑΙΠΕΔ θα επανεξεταστεί και σε όποιες περιπτώσεις ζημιώθηκε το ελληνικό κράτος θα αποκατατσταθεί” δήλωσε ξεκάθαρίζοντας ότι αυτό θα γίνει μέσω εξεταστικών επιτροπών της Βουλής.

“Το ΤΑΙΠΕΔ είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας διευκρινίζοντας ότι είναι απαράδεκτο να μην δίνει τα πρακτικά των συνεδριάσεων στην αξιωματική αντιπολίτευση από τη μία και η κυβέρνηση να τους χορηγεί με εκ των προτέρων ποινική αμνήστευση για τα πεπραγμένα τους.

“Δεν μπορεί να αμνηστευθεί πράξη η οποία αντιβαίνει το Σύνταγμα της Ελλάδας” δήλωσε ξεκαθαρίζοντας ότι θα ελεγχθούν όλες οι αποφάσεις.

Όσον αφορά το θέμα των τραπεζών δήλωσε ότι θα υπάρξει εθνικός έλεγχος “γιατί ως πολίτες και ως κράτος έχουμε βάλει τα λεφτά για τη διάσωση των τραπεζών. Αν θέλουν οι τραπεζίτες να έρθουν και να αγοράσουν πίσω τις μετοχές στην πραγματική τους αξία”.

Και συμπλήρωσε: ” Δεν γίνεται άλλος να πληρώνει και άλλος να γλεντάει. Δεν γίνεται να πληρώνει ο ελληνικός λαός και να διοικούν άλλοι”.

Σχετικά άρθρα