Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι σαμαρικοί “καρφώνουν” τον Μητσοτάκη για τη νέα ήττα: Ξύπνα Κυριάκο!

Οι σαμαρικοί “καρφώνουν” τον Μητσοτάκη για τη νέα ήττα: Ξύπνα Κυριάκο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη για την στρατηγική που χαράσσει ενάντια στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με άρθρο του το “σαμαρικό” antinews.gr, αμφισβητώντας ευθέως την ικανότητα του προέδρου της ΝΔ να ηγηθεί της παράταξης που θα μπορέσει να ανακόψει την κυβερνητική πορεία του συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Το άρθρο με τίτλο “Ξύπνα Κυριάκο!!!” αναφέρεται εκτενώς στην ελιτίστικη προσέγγιση της πολιτικής αντιπαράθεσης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίον καταλογίζει ευθέως ότι “δεν μπορεί να ηγεμονεύσει στην πολιτική σκηνή” .

Από τη σκληρή κριτική του ιστοτόπου της σκληρής λαϊκής δεξιάς δεν διέφυγε και η στρατηγική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην αναφερθεί στο ζήτημα της διαπλοκής, δίνοντας την ευκαιρία για ολική αντεπίθεση του Αλέξη Τσίπρα με το αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή,.

Το γεγονός ότι το συμπέρασμα αυτό εκφράζεται από το μέσο που επί σειρά ετών αποτελεί τη διαδικτυακή “φωνή” του Αντώνη Σαμαρά είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ.

Διαβάστε το άρθρο του antinews.gr

Ας υποθέσουμε ότι στο Μαξίμου είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αντιπολίτευση ο Τσίπρας. Σκάει ένα σκάνδαλο και ένας «γαλάζιος Καλογρίτσας» εμφανίζεται στο πολιτικό προσκήνιο. Εμπλέκονται κουμπάροι της ΝΔ, επιχειρηματίες που κινούνται στο χώρο της Δεξιάς, μπαίνουν μέσα τράπεζες που έδωσαν δάνεια κατ’ εντολήν.

Ας υποθέσουμε ότι και στο υπουργείο Υποδομών είναι ο «γαλάζιος Σπίρτζης» ένας Σουφλιάς π.χ. και δίνει αβέρτα έργα σε μια ανυπόληπτη κατασκευαστική εταιρεία που όμως ανήκει σε «δικό μας παιδί». Μαζέψτε όλη αυτήν την εικόνα, ό,τι ζούμε τον τελευταίο καιρό δηλαδή και φτιάξτε μια μεγαλύτερη εικόνα στην οποία επικρατεί η σαπίλα, η διαφθορά, η λαμογιά, οι ύποπτες συναλλαγές και συμφωνίες που έχει κάνει μια κυβέρνηση της ΝΔ.

Για σκεφτείτε λοιπόν τι θα συνέβαινε μέσα κι έξω από τη Βουλή. Χιλιάδες πολίτες, παρακινημένοι από τους καθοδηγητές της Αριστεράς θα είχαν στήσει αντίσκηνα στην πλατεία Συντάγματος και θα φώναζαν «φύγε Κυριάκο πριν σε λιντσάρουμε».

Και μέσα στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας και καμιά 80αριά βουλευτές θα έκαναν τέτοιο χαμό που το κοινοβούλιο της Ουκρανίας θα φάνταζε… Παρθεναγωγείο.

Αυτά τα λέμε διότι το κακοστημένο σόου που παρακολούθησε ο ελληνικός λαός το πρωί δεν είχε κανένα νόημα και καμιά προσφορά στον τόπο. Και απέδειξε ότι ο Τσίπρας μπορεί να ξεπερνά μεν με τις μπαρούφες του τις δύσκολες στιγμές, όμως, ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να ηγεμονεύσει στην πολιτική σκηνή.

Θες η ιδιοσυγκρασία του. Θες το ταπεραμέντο του, θες το γεγονός ότι η ΝΔ έχει επαναπαυτεί στις δάφνες των δημοσκοπήσεων; Ό,τι κι αν συμβαίνει η παρουσία του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή μπορεί να χαρακτηριστεί «σοβαρή» αλλά όχι αντάξια των περιστάσεων.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

Σχετικά άρθρα