Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης: Ο Στουρνάρας ήθελε να πουληθεί η τράπεζα Αττικής για ένα κομμάτι ψωμί

Σπίρτζης: Ο Στουρνάρας ήθελε να πουληθεί η τράπεζα Αττικής για ένα κομμάτι ψωμί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Στουρνάρας, Ιωάννης Καλογρίτσας, Τράπεζα Αττικής, Τράπεζες, Χρήστος Καλογρίτσας, Χρήστος Σπίρτζης,

Αποκαλύψεις για σχέδιο πώλησης της Τράπεζας Αττικής σε χαμηλή τιμή έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Ο Γιάννης Στουρνάρας όταν ήταν υπουργός Οικονομικών πίεζε για να πουληθεί η Τράπεζα Αττικής σε ιδιώτες για ένα κομμάτι ψωμί», κατήγγειλε ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο Χρ. Σπίρτζης είπε ότι τότε το ΤΕΕ, στο οποίο ήταν πρόεδρος, πήρε την πολιτική απόφαση να στηρίξει την τράπεζα.

Ακόμη ο Χρ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι το 2014 στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν την απόφαση να συμμετέχει το Ταμείο των Μηχανικών στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Αττικής.

«Δεν απαντήσατε τίποτα. Τρέματε σαν το ψάρι. Και σας πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη», απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι «το όνομα Καλογρίτσας θα σας συνοδεύει για πάντα».

«Τα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην Τράπεζα Αττικής εξυπηρετούνται ναι ή όχι; Ή γίνονται όλα αυτά για να μην πληρώσετε;», απάντησε ο Χρ. Σπίρτζης. Ακόμη είπε ότι «από το υπουργείο Υποδομών όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η εταιρεία του Καλογρίτσα δεν έχει πάρει ούτε ένα έργο. Έγινε διαγωνισμός για το Πάτρα – Πύργος, θα δούμε αν το Ελεγκτικό Συνέδριο θα τον κατοχυρώσει».

«Ο Καλογρίτσας έχει και στη ΝΔ επαφές. Ο συνεταίρος του στην GPO, ο κ. Θεοδωρικάκος, είναι δεξί χέρι του Κ. Μητσοτάκη», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα