Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πέμπτη φάλαγγα του ΠΑΣΟΚ – Ποιος σκάβει τον λάκκο της Φώφης

Η πέμπτη φάλαγγα του ΠΑΣΟΚ – Ποιος σκάβει τον λάκκο της Φώφης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, Κεντροαριστερά, Κώστας Σημίτης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Συνέχεια στις αυτοτελείς παρεμβάσεις του σε πλήρη αντιδιαστολή με την κεντρική γραμμή της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ δίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εντείνοντας την έμμεση αποδόμηση της Φώφης Γεννηματά στο τιμόνι της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη που οργάνωσε ο “Κύκλος Ιδεών”, προσωπική του πολιτική πρωτοβουλία, ζήτησε δημοσίως εκλογές και αλλαγή κυβέρνησης, την ώρα που η Φώφη Γεννηματά ζητά νέα κυβέρνηση με τη συμμετοχή ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χωρίς εκλογές.

Το άδειασμα αυτό στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έρχεται για πολλοστή φορά από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, λίγες όμως μονάχα μέρες μετά τη συβιλλική δήλωση του alter ego του, Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Ο διαγραφείς κ. Γρηγοράκος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ΣΚΑΙ στο τέλος της εβδομάδας είχε τονίσει ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ “εάν η Φώφη Γεννηματά είναι πρόεδρος”, σημειώνοντας αινιγματικά ωστόσο πως εκτίμησή του είναι πως δεν θα είναι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η χρονική συγκυρία στην οποία ο Βενιζέλος εκ νέου βγαίνει στο προσκήνιο ως έτερος πόλος του ΠΑΣΟΚ, αμφισβητώντας επί της ουσίας την προεδρία Γεννηματά, γίνεται την ώρα που κορυφώνονται οι ζυμώσεις για το νέο κόμμα του μεταρρυθμιστικού κέντρου από το σημιτικό μπλοκ, όπως αποκάλυψε το TRIBUNE.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Σχετικά άρθρα