Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουίκ: Τα κανάλια των… μεταμφιεσμένων να τοποθετηθούν

Κουίκ: Τα κανάλια των… μεταμφιεσμένων να τοποθετηθούν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Σουλτογιάννης, Διαπλοκή, Θάνος Δημάδης, Νέα Υόρκη, Νίκος Παππάς, Τέρενς Κουίκ,

«Δεν μπορείς να να πίνεις έστω και ένα ποτάκι και να το χρεώνεις στο όνομα μέλους της ελληνικής αποστολής … περιμένω και τα ίδια τα κανάλια να τοποθετηθούν», είπε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ Στο Κόκκινο.

Είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα για το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, κάποια στιγμή θα τεθεί και το θέμα του χρέους, προφανώς το συζητάει και ο Νίκος Παππάς που έχει πάει μέρες πριν.

Ο κ.Κουίκ απέφυγε να σχολιάσει τα γεγονότα στην Νέα Υόρκη με τους δημοσιογράφους που… πιάστηκαν με περούκες να παρακολουθούν την ελληνική αποστολή, έχοντας πλαστογραφήσει στοιχεία μέλους της. «Θα ακολουθήσω το δρόμο που επιλέγει το Μαξίμου: χαμηλοί τόνοι μέχρι όλο αυτό το θέμα να αποσαφηνιστεί και κρατάω και τη δήλωση που έχει κάνει ο Ν.Παππάς.

«Δεν μπορείς να πηγαίνεις σε ένα ξενοδοχείο, να πίνεις έστω και ένα ποτάκι και να το χρεώνεις στο όνομα ενός μέλους της ελληνικής αποστολής», όπως τόνισε.

«Περιμένω και τα ίδια τα κανάλια να τοποθετηθούν πάνω στο ζήτημα … εγώ τι θα έκανα ως γενικός διευθυντής: θα προέτρεπα τον επιχειρηματία να βγάλει μία ανακοίνωση», συνέχισε ο κ.Κουίκ.

«Τα τελευταία πολλά χρόνια, όχι τώρα, έχουν ξεφύγει τα πράγματα με τη δημοσιογραφία, είναι γεγονός … αλλά από την άλλη πλευρά στενοχωριέμαι όταν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι όλοι οι δημοσιογράφοι επειδή ένας, δύο, τρεις θα κάνουν τις λαμογιές τους. Επίορκοι υπάρχουν σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, υπάρχουν και στη δουλειά μας», όπως είπε

Σχετικά άρθρα