Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΡΑΤΤΩ για Μητσοτάκη: Αυτό είναι το πρόσωπο της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς

ΠΡΑΤΤΩ για Μητσοτάκη: Αυτό είναι το πρόσωπο της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Από την κίνηση ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ, της οποίας πρόεδρος είναι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ:

Το ανάλγητο πρόσωπο της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, ξεδίπλωσε με απόλυτη σαφήνεια, το Σάββατο και την Κυριακή, από τη Θεσσαλονίκη, ο νυν Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρει εισαγωγικά το ΠΡΑΤΤΩ και συνεχίζει:

Εξυμνώντας για ακόμα μια φορά την οικονομία της αγοράς, εξήγγειλε μειώσεις του κράτους και περιστολή δαπανών υπονοώντας την κατάργηση του κράτους πρόνοιας, ενώ παράλληλα ισχυρίστηκε ότι θα κινηθεί με αξιοκρατία.

Δυστυχώς για τον ίδιο, ο Ελληνικός Λαός δεν ξεχνά τα σκάνδαλα της ΝΔ που του στοίχισαν δισ.

Εμμένοντας στο δόγμα “νόμος και τάξη”, μας θύμισε τον πατέρα του, σε άλλες εποχές, όταν απευθυνόμενος στα σώματα Ασφαλείας είχε πει «εσείς είστε το κράτος».

Επιχείρησε να πατήσει σε δυο βάρκες: Από τη μια υποστήριξε ότι η κυβέρνηση του θα εμπλουτιστεί με αρκετά εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα καθησυχάζοντας με αυτόν τον τρόπο τους κεντρογενείς και σοσιαλφιλελεύθερους πολιτικούς.

Από την άλλη, δήλωσε προβληματισμένος για τις προθέσεις της κυβέρνησης στο προσφυγικό, κάνοντας σαφές άνοιγμα προς την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος του.

Σαφώς, δεν βρήκε να πει, ούτε μια λέξη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Παρότι υποστήριξε ότι δεν βιάζεται να κυβερνήσει, ζήτησε εκλογές υποστηρίζοντας ότι το 85% της κοινωνίας τις θέλει.

Οι Έλληνες πολίτες δεν πρέπει να παρασυρθούν από τις Νεοφιλελεύθερες Σειρήνες και να θυμηθούν τα δείγματα γραφής τόσο της Οικογένειας Μητσοτάκη, όσο και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση οφείλει να είναι δίπλα στο Λαό με κατανοητές πράξεις και έργα, με σαφές Πρόγραμμα Δράσης για το παρόν και το μέλλον.

Ο Νεοφιλελευθερισμός είναι η εφαρμοσμένη κοσμοθεωρία που έχει οδηγήσει σήμερα την οικουμένη στα πρόθυρα της καταστροφής, καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ.

Σχετικά άρθρα