Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στουρνάρας: Δεν θα με διώξουν από την ΤτΕ – Η σύζυγος μου θα τα βγάλει πέρα μόνη της

Στουρνάρας: Δεν θα με διώξουν από την ΤτΕ – Η σύζυγος μου θα τα βγάλει πέρα μόνη της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Στουρνάρας, Μέγαρο Μαξίμου, Τράπεζα της Ελλάδος,

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου, η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο κ. Στουρνάρας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αρνήθηκε δυο φορές μάλιστα ότι υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσης του από την διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας, ξεκαθαρίζοντας ότι οι σχέσεις της ΤτΕ με την κυβέρνηση δεν χάλασαν ποτέ και ότι δεν μπορούν να υπάρξουν σκιές.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, πάντως, αρνήθηκε ότι κλήθηκε από τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου για το θέμα της έρευνας της Εισαγγελίας Διαφθοράς στα γραφεία της συζύγου του και υποστήριξε ότι στο επίκεντρο της συζήτησης του με τον πρωθυπουργό βρέθηκε η πορεία της οικονομίας και το τραπεζικό σύστημα.

Όσον αφορά το ζήτημα της συζύγου του, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι «Η σύζυγός μου είναι το πιο έντιμο, ειλικρινές και δημιουργικό άτομο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη. Έχει σπιλωθεί και υπερασπίζεται μόνη της τον εαυτό της. Έχει την αμέριστη στήριξή μου» δήλωσε ο κ. Στουρνάρας στους δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» συνέχισε «και θα χειριστεί την υπόθεση μόνη της», κατέληξε ο κ. Στουρνάρας προφανώς σε μια πυροσβεστική προσπάθεια μετά τις δηλώσεις της συζύγου της ότι την διώκουν για να βλάψουν τον σύζυγο της.

Σχετικά άρθρα