Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τη μία αρλούμπα πίσω από την άλλη ο Κούλης – Μισόλογα και υποσχέσεις

Τη μία αρλούμπα πίσω από την άλλη ο Κούλης – Μισόλογα και υποσχέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΣΗΕΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τηλεόραση,

«Για πολλοστή φορά σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος εμμέσως στους καναλάρχες που δεν πήραν άδεια, είπε ότι η Ν.Δ. θα προκηρύξει νέες τηλεοπτικές άδειες» σημειώνουν κυβερνητικοί κύκλοι με αφορμή τη συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. με μέλη του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ, ενώ του καταλογίζουν ότι «παρέλειψε για πολλοστή φορά να πει τι θα κάνει με τους καναλάρχες που πήραν άδεια».

«Θα τους δώσει πίσω τα 246 εκατομμύρια; Θα προκηρύξει τις νέες άδειες με ανάλογο τίμημα; Θα εφαρμόσει σύστημα αδειών δύο ταχυτήτων; Δεν γνωρίζω/ δεν απαντώ;» διερωτώνται οι ίδιοι κύκλοι.

Καταλήγοντας, τονίζουν ότι περιμένουν «με αγωνία από το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. μια ακόμη ασαφή και γενικόλογη απάντηση που θα πετάει την μπάλα στην εξέδρα».

Νωρίτερα, κατά τη συνάντηση με τα μέλη του δ.σ. της ΕΣΗΕΑ, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στάθηκε στην ανάγκη να διασφαλιστούν «η πολυφωνία, η ελεύθερη ενημέρωση των πολιτών μέσω της αποκατάστασης του αποφασιστικού ρόλου του ΕΣΡ, όπως άλλωστε προβλέπεται από το Σύνταγμα, καθώς και η πλήρης αξιοποίηση του ψηφιακού φάσματος που σημαίνει πολλά κανάλια και όχι ο αυθαίρετος περιορισμός τους από την κυβέρνηση μόνο σε τέσσερα».

Σχετικά άρθρα