Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οσμή σκανδάλου με “γαλαζοπράσινο” φόντο στο “Νέο Αθήναιον”

Οσμή σκανδάλου με “γαλαζοπράσινο” φόντο στο “Νέο Αθήναιον”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Σκάνδαλο, Υπουργείο Υγείας,

Πρώην ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος στο υπουργείο Υγείας επί συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, γιατρός στο επάγγελμα, εργαζόμενος επί χρόνια σε υψηλόμισθες θέσεις στη χρεοκοπημένη πλέον ιδιωτική κλινική του Παγκρατίου με την επωνυμία «Νέο Αθήναιον» είναι, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», το πολιτικό πρόσωπο που συνδέεται άμεσα με τη σκανδαλώδη υπόθεση κατάρρευσης της κλινικής που χρωστά πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ σε περίπου 150 εργαζομένους της.

Πρόκειται για γνωστό πολιτικό που μετακινήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών στο υπουργείο Υγείας το 2014, ενώ παράλληλα διατήρησε τη θέση του ως επιστημονικός υπεύθυνος της κλινικής. Ο ίδιος από το 2009 έως το 2013 είχε διατελέσει διευθυντής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της ίδιας κλινικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», στην Περιφέρεια Αττικής υπάρχει βεβαίωση καλής λειτουργίας της επιχείρησης από το 2013 με τριετή διάρκεια, η οποία λήγει στις 28.9.2016 χωρίς να υπάρχει καμία δηλωμένη αλλαγή στη στελέχωση της επιχείρησης, στην οποία ο έμπειρος πολιτικός διατήρησε όπως αποδεικνύεται – παρά το προφανές ασυμβίβαστο – τη θέση του.

Εξάλλου, σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων, συχνές ήταν την τελευταία τριετία οι επισκέψεις τόσο του συγκεκριμένου «πράσινου» πολιτικού όσο και άλλου γνωστού «γαλάζιου» πολιτικού προσώπου, γιατρού επίσης στο επάγγελμα, με προϋπηρεσία επίσης σε σημαντικές θέσεις στο υπουργείο Υγείας.

<--OPaP--> <--OPaP-->

Σχετικά άρθρα