Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης δεν θα αφήσει κολυμπηθρόξυλο στο δημόσιο

Τσίπρας:  Ο Μητσοτάκης δεν θα αφήσει κολυμπηθρόξυλο στο δημόσιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ΕΝΦΙΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Τη θέση του ότι όσα διακηρύσσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για μείωση του δημοσίου τομέα αλλά και τις δεσμεύσεις του για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τη επιστροφής των 246 εκατ. στους καναλάρχες, υποκρύπτουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην 81η ΔΕΘ.

«Έρχονται κάποιοι τώρα και σας λένε 30% μείωση του ΕΝΦΙΑ, 800 εκατομμύρια και άλλα 250 που θα επιστρέψουν στους καναλάρχες, πάνω από 1 δισ. ευρώ. Πώς θα γίνει αυτό; Δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο στο δημόσιο”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιπρας.

Και πρόσθεσε: “Απολύσεις στο δημόσιο ή μείωση συντάξεων ή περικοπές στα νοσοκομεία και στην παιδεία, γιατί δεν το λέμε;»

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός τόσο κατά την ομιλία του το Σάββατο όσο και κατά τη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, προανήγγειλε προσλήψεις στη δημόσιο (στον τομέα της υγείας) και μάλιστα από τα 246 εκατ. ευρώ από την δημοπρασία των τηλεοπτικών καναλιών, ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση προστάτευσε τους συνταξιούχους και μόνο στο 10% αυτών θα υπάρξουν μειώσεις.

Σχετικά άρθρα