Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτιά και λάβρα για ΟΑΣΘ ο Σπίρτζης

Φωτιά και λάβρα για ΟΑΣΘ ο Σπίρτζης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, ΟΑΣΘ, Χρήστος Σπίρτζης,

Τα χαρτιά του για το θέμα του ΟΑΣΘ άνοιξε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως η κυβέρνηση και το υπουργείο αναμένουν την απάντηση της διοίκησης του ΟΑΣΘ σε σχέση με τα δεδουλευμένα των εργαζομένων, μετά την πρόταση που κατέθεσε να δοθούν τα δεδουλευμένα απευθείας στους εργαζόμενους.

«Εμείς προτείναμε η προκαταβολική χρηματοδοτική συμβολή να αποδοθεί για τα δεδουλευμένα των εργαζόμενων, από το ελληνικό Δημόσιο κατευθείαν στους λογαριασμούς των εργαζόμενων.

«Αν δεν το δεχτεί, κάτι έχει να κρύψει»

Αν ο ΟΑΣΘ δεν το δεχτεί αυτό, κάτι έχει να κρύψει …», υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης για το ζήτημα του ΟΑΣΘ, προσθέτοντας πως αν οι αρμόδιοι φορείς έκαναν τη δουλειά τους ο Οργανισμός θα χρωστούσε στο Δημόσιο κι όχι αντιστρόφως.

Ο υπουργός πρόσθεσε πως η κυβέρνηση και το υπουργείο αναμένουν την απάντηση της διοίκησης του ΟΑΣΘ σε σχέση με τα δεδουλευμένα των εργαζομένων, μετά την πρόταση, και βεβαίωσε εκ νέου πως ο ελληνικός λαός δεν θα ξαναπληρώσει τα λάθη του παρελθόντος και πως η Θεσσαλονίκη δεν θα μείνει χωρίς αστικές συγκοινωνίες.

Σχετικά άρθρα