Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χάνει τη μπάλα η ΝΔ – Δένδιας: Θα επιστρέψουμε λεφτά στους καναλάρχες

Χάνει τη μπάλα η ΝΔ – Δένδιας: Θα επιστρέψουμε λεφτά στους καναλάρχες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Διαπλοκή, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας, Νίκος Παππάς, Τηλεόραση,

Να απαντήσει στις κατηγορίες δημοσιογράφου ότι η ΝΔ έχει “17 θέσεις” για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών επιχείρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

“Θα σας την πω αμέσως και ευθέως. Όχι τη δική μου θέση αλλά της Νέας Δημοκρατίας” σημείωσε ο κ. Δένδιας, ισχυριζόμενος πως “μπορεί η διατύπωσή μας να ήταν ανεπαρκής αλλά όχι να μας κατηγορήσετε ότι δεν έχουμε θέση”.

“Πρώτον είπαμε στη Βουλή σε ανύποπτο χρόνο πως αυτό το νομοθέτημα είναι αντισυνταγματικό. Η αρμοδιότητα είναι στο ΕΣΡ”.

[…] “Σε κάμερα μιλώ και σε κανάλι που έχει πάρει άδεια. Και σας λέω ευθέως ότι η ΝΔ δεν μπορεί να αναγνωρίσει αυτόν τον διαγωνισμό. Σας λέω ευθέως ότι η Νέα Δημοκρατία θα προκηρύξει και άλλες άδειες. Και σας λέω ευθέως ότι επειδή δεν είμαστε μπαταχτσήδες και επειδή ξέρουμε τους όρους του διαγωνισμού χρήματα από αυτά τα οποία δόθηκαν θα πρέπει να δοθούν πίσω!” τόνισε ο Νίκος Δένδιας.

Πρόσθεσε πως “συνολικά το αποτέλεσμα για το Δημόσιο θα είναι θετικό. Θέλετε να κάνετε το λογαριασμό με δέκα άδειες;” ρώτησε τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ, τονίζοντας πως “παραπάνω θα ήταν τα κέρδη για το Δημόσιο”.

Πέραν του λογικού ερωτήματος γιατί ξαφνικά η ΝΔ θέλει να προκηρύξει τηλεοπτικές άδειες ενώ επί 27 χρόνια δεν το έπραττε, υπάρχει και μία άλλη εύλογη απορία.

Για ποιον άλλον, είτε φυσικό πρόσωπο είτε κοινωνική ομάδα έχει επιδείξει τέτοια σπουδή να τους επιστρέψει χρήματα όσο ήταν στην εξουσία;

Ο ευρών αμειφθήσεται

Σχετικά άρθρα