Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Να φύγει η κυβέρνηση της υποτέλειας”

“Να φύγει η κυβέρνηση της υποτέλειας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας,

«Έλληνες σηκωθείτε για να τελειώνουμε με τα ψέματα, με τους Μπαλτάκους, με την ακροδεξιά του Μαξίμου, με τον φασισμό, με τη διαπλοκή, με το σάπιο πολιτικό σύστημα, με το κράτος εχθρό, με τη μετατροπή της δημοκρατίας σε υπηρέτρια των μεγάλων συμφερόντων».

Με αυτη την φράση ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε την τυπική έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζοντας σε ειδική εκδήλωση το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον ελληνικό λαό να δώσει μία και μόνη εντολή στις ευρωεκλογές: «να φύγει η κυβέρνηση της υποτέλειας».

Εκφράζοντας τη βεβαιότητά του για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, αλλά και την αισιοδοξία του ότι η προοπτική αυτή συγκινεί και τους ευρωπαϊκούς λαούς και μεταφέροντας στους οπαδούς του τις εντυπώσεις του από την ευρωπαϊκή περιοδεία του, τόνισε ότι «όλη η Ευρώπη μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όλη η Ευρώπη, είπε ο κ. Τσίπρας, «περιμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην Ελλάδα και να ανάψει τη σπίθα της αλλαγής σε όλη την Ευρώπη».

Εκτιμώντας ότι η Ενωμένη Ευρώπη βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι χτίζονται τείχη τα οποία αποκλείουν εκατομμύρια ανθρώπους όχι μόνο από τα οφέλη της προόδου, αλλά και από τα στοιχειώδη για μια ανθρώπινη ζωή και πρόσθεσε:

«Η κυρία Μέρκελ και ο κύριος Σόιμπλε υποδεικνύουν απροσχημάτιστα στους Έλληνες τι να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές. Πιο επιτακτικά μάλιστα απ’ ό,τι το κάνουν στη Σαξονία ή στη Βαυαρία. Γιατί έμμεσα ή άμεσα απειλούν τους Έλληνες με σκληρές τιμωρίες αν δεν στηρίξουν τον κύριο Σαμαρά και την ακροδεξιά ομάδα του Μαξίμου. Αυτή η Ευρώπη του διχασμού, αλλά και της φτώχειας, της ανεργίας, της κοινωνικής περιθωριοποίησης, δεν έχει σχέση με τη δική μας Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα