Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η υποκρισία του Καμίνη: Θυμήθηκε τις παράνομες αφίσες του “Ε” όταν κόπηκε ο Βρυώνης

Η υποκρισία του Καμίνη: Θυμήθηκε τις παράνομες αφίσες του “Ε” όταν κόπηκε ο Βρυώνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Καμίνης, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Έψιλον TV, Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φίλιππος Βρυώνης,

Κάτι παραπάνω από προκλητική και συνάμα γελοία είναι η ξαφνική απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη να ξηλώσει τις αφίσες του καναλιού “Ε” του Φίλιππου Βρυώνη δίπλα από το Καλλιμάρμαρο.

Ο κ. Καμίνης, με σχετικό μήνυμά του στο Twitter πανηγυρίζει γιατί “ο περιβάλλων χώρος του Καλλιμάρμαρου, παίρνει ξανά τη μορφή που του αρμόζει. Αφαίρεση παράνομης διαφήμισης”.

Φυσικά, η επιφοίτηση ότι οι αφίσες με τον Φουρθιώτη και το στελεχιακό δυναμικό του “Ε” που “κοσμούν” τον περιβάλλοντα χώρο του Καλλιμάρμαρου είναι παράνομες ήρθε συμπτωματικά στον δήμαρχο Αθηναίων όχι τόσα χρόνια αλλά μόλις λίγες μέρες μετά το “κόψιμο” της υποψηφιότητας Βρυώνη για τις τηλεοπτικές άδειες.

Το ερώτημα για ποιο λόγο δεν είχαν ξηλωθεί τόσα χρόνια οι αφίσες παραμένει ανοιχτό για τον δήμαρχο Αθηναίων…

Υπενθυμίζεται ότι εκτός διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες έμεινε ο Φίλιππος Βρυώνης (Ε-TV) καθώς η εγγυητική επιστολή που κατέθεσε, από τράπεζα του Χονγκ Κονγκ, είχε ισχύ μόλις 36 ημερών αντί 365 ημερών που προέβλεπε ο νόμος.

Σχετικά άρθρα