Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Γεροβασίλη “τρολάρει” Κουμουτσάκο που υπόσχεται… δανειοδότηση καναλιών

Η Γεροβασίλη “τρολάρει” Κουμουτσάκο που υπόσχεται… δανειοδότηση καναλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Διαπλοκή, Νέα Δημοκρατία, Όλγα Γεροβασίλη,

Ένα γράμμα αρκεί για να κάνει τη διαφορά, να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις ή και να αποκαλύψει εκ παραδρομής την πικρή αλήθεια, όπως φάνηκε και από το λάθος στη δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας στη σχετική δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ ότι “η ΝΔ θα ανοίξει τη δανειοδότηση καναλιών στην ελεύθερη αγορά” διερωτήθηκε στο Twitter «τι εννοείτε; Τι ακριβώς τάζετε και σε ποιον;»

Ειδικότερα, σε ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει:

«Δήλωση Γιώργου Κουμουτσάκου: «Η ΝΔ θα ανοίξει τη δανειοδότηση καναλιών στην ελεύθερη αγορά» (!) Τι εννοείτε; Τι ακριβώς τάζετε και σε ποιον;»

Προφανώς πρόκειται για ορθογραφικό λάθος από το γραφείο Τύπου της ΝΔ που αντί για “αδειοδότηση” γράφηκε “δανειοδότηση”. Ωστόσο, παραείναι ατυχές το λάθος, δεδομένου του βεβαρυμένου ιστορικού της ΝΔ και της δανειοδότησης των “πειρατικών” μέχρι σήμερα καναλιών.

Σημειώνεται ότι η ΝΔ επανήλθε με ορθή επανάληψη…

Νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος εξαπέλυε τα πυρά της στη ΝΔ, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει σαφή θέση και να αναγνωρίσει την αδειοδότηση των καναλιών με την εν εξελίξει δημοπρασία.

«Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ, αφού δεν κατάφεραν να ματαιώσουν τον διαγωνισμό, κάνουν, ακόμα και την ύστατη ώρα, ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να μειώσουν το τίμημα για τις τηλεοπτικές άδειες, προς όφελος των καναλαρχών και σε βάρος του Δημοσίου» αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεν φτάνει που επί 27 χρόνια δεν ζήτησαν ούτε ευρώ για την χρήση των δημοσίων συχνοτήτων, έχουν τώρα το θράσος, την ώρα που η δημοπράτηση των αδειών βρίσκεται επιτέλους σε εξέλιξη, να υπόσχονται άνοιγμα των συχνοτήτων, επιδιώκοντας, έτσι, να επηρεάσουν το ύψος των προσφορών.

Ας το πάρουν απόφαση: Το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες δηλώσεις, είναι να εκτίθενται ανεπανόρθωτα στα μάτια του ελληνικού λαού» σημειώνει η Ο. Γεροβασίλη.

«Αν η Νέα Δημοκρατία θέλει να υπόσχεται την ακύρωση του διαγωνισμού, θα πρέπει να μας πει πού θα βρει το ποσόν, που σήμερα θα εισρεύσει στα δημόσια ταμεία, για να το επιστρέψει στους καναλάρχες, την στιγμή, μάλιστα, που χρωστά πάνω από 210 εκατομμύρια από τα θαλασσοδάνεια. Ας υπενθυμίσει κάποιος στον κ Μητσοτάκη ότι «το τζάμπα πέθανε». Ο ελληνικός λαός δεν θα πληρώνει τις διαπλοκές της παράταξής του» καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σχετικά άρθρα