Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυβίστηση με τις άδειες στη ΝΔ – “Κλείνει το μάτι” στους καναλάρχες

Κυβίστηση με τις άδειες στη ΝΔ – “Κλείνει το μάτι” στους καναλάρχες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Διαπλοκή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τηλεόραση,

Στην πεπατημένη του “κλεισίματος” του ματιού στους καναλάρχες, την ώρα που αυτοί ετοιμάζονται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για μία άδεια συνεχίζει η ηγεσία της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε μέσα σε ένα 24ωρο να προβεί σε κυβίστηση… αλά Κομανέτσι για το θέμα της ακύρωσης του διαγωνισμού.

Παρά την αρχική τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου ότι η ΝΔ θα ακυρώσει το διαγωνισμό και δεν τον αναγνωρίζει ούτε τον νομιμοποιεί, το Μοσχάτο πλέον συνειδητοποίησε πως αυτό συνεπάγεται επιστροφή των χρημάτων που θα καταβάλλουν στα δημόσια ταμεία οι καναλάρχες και ένα τεράστιο μέτωπο τόσο με αυτούς όσο και με την ίδια την κοινωνία.

Ως εκ τούτου, μεσούσης της διαδικασίας, από τη ΝΔ κάνουν λόγο για ‘διαγωνισμό παρωδία” και κλείνουν το μάτι στους υποψηφίους, τονίζοντας πως “εάν δεν καταπέσει ο διαγωνισμός από μόνος του από την εκκρεμούσα απόφαση του ΣτΕ κατά του νόμου Παππά, τότε η ΝΔ, δεν θα πάρει τις άδειες πίσω, δεν μπορεί να κλείσει τα κανάλια που υπάρχουν αλλά η “πίτα” θα μεγαλώσει σύμφωνα με τους κανόνες του ανταγωνισμού και της ελεύθερης αγοράς.

Αυτό προανήγγειλε και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος έκανε λόγο το πρωί, για σαθρό έδαφος πάνω στο οποίο διεξάγεται η δημοπρασία.

Υπάρχει έντονη η οσμή της χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης, είπε ο κ. Κουμουτάκος, ο οποίος πρόσθεσε ότι υπήρχαν προβλήματα στο υφιστάμενο καθεστώς της τηλεοπτικής αγοράς «αλλά η θεραπεία που επιβάλλεται είναι πολύ χειρότερη».

“Όποιος δεν πάρει τώρα άδεια, ας περιμένει λίγο και θα πάρει μαζί μας” είναι το μήνυμα που εν πολλοίς στέλνει η ΝΔ μεσούσης της διαδικασίας.

Σχετικά άρθρα