Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η οργισμένη αντίδραση Καραμανλή για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ

Η οργισμένη αντίδραση Καραμανλή για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Γεωργίου, ΕΛΣΤΑΤ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κως, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία,

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, όταν ενημερώθηκε για τα δημοσιεύματα των εφημερίδων “Καθημερινή” και “Βήμα” για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν στην Κω, όπου πέρασε για μία ακόμη φορά τις διακοπές του με την οικογένειά του, όταν ενημερώθηκε σχετικά από συνεργάτες του για τα νέα “χτυπήματα” στον ίδιο και την περίοδο διακυβέρνησής του αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση του Ανδρέα Γεωργίου.

Στην Κω βρέθηκε γι’ άλλη μια φορά φέτος ο Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, προκειμένου να περάσει ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο πρώην πρωθυπουργός έγινε τόσο έξαλλος, ώστε φρόντισε να μεταφέρει σε φίλους του στην Αθήνα την ενόχλησή του.

Όπως έχει μεταδώσει στο πρόσφατο παρελθόν το TRIBUNE, στο “καραμανλικό” στρατόπεδο πλέον, μετά τα διαρκή “αδειάσματα” της ηγεσίας της ΝΔ αποτελεί πλέον παγιωμένη πεποίθηση πως οι εν λόγω διαρροές στα συγκροτήματα Ψυχάρη και Αλαφούζου γίνονται από το εσωτερικό της ΝΔ με στόχο την “αποκαραμανλοποίηση” της παράταξης και τη μετατροπή της σε προσωπικό κόμμα… ή “απόκομμα” όπως τονίζουν συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα