Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βόμβα Κακλαμάνη για ΕΛΣΤΑΤ: Ποιοι είναι οι ξένοι χρηματοδότες του Γεωργίου

Βόμβα Κακλαμάνη για ΕΛΣΤΑΤ: Ποιοι είναι οι ξένοι χρηματοδότες του Γεωργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Γεωργίου, Βίντεο, ΕΛΣΤΑΤ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης,

Καταγγελίες βόμβα για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, τον Ανδρέα Γεωργίου και την “απαράδεκτη” όπως τόνισε παρέμβαση της Κομισιόν εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης.

Την ώρα που η ηγεσία της ΝΔ συνεχίζει να σιωπά ενοχικά για την υπόθεση του φουσκώματος του ελλείμματος του 2009 από τον Ανδρέα Γεωργίου, ο αντιπρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε τα βέλη του στο μπλοκ υπεράσπισης (που ανήκει και η ΝΔ) του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.

Περαιτέρω χαρακτήρισε επιεικώς απαράδεκτη την επιστολή της Κομισιόν στην ελληνική κυβέρνηση, με αφορμή τη δίωξη της Δικαιοσύνης κατά του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.

Ωστόσο, ο κ. Κακλαμάνης προχώρησε ακόμη περισσότερο με ένα ερώτημα “βόμβα” το οποίο αναμένεται να συζητηθεί ευρέως. Αναρωτήθηκε ποιοι είναι οι επιφανείς χρηματοδότες του Ανδρέα Γεωργίου από το εξωτερικό.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε επίσης, με νόημα, πως ενώ για τις πιθανές ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τους, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τις ποινικές ευθύνες ιδιωτών, όπως ο κ. Γεωργίου.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα