Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καρατζαφέρης: Ο Καραμανλής είναι ο ιδιοκτήτης της ΝΔ

Καρατζαφέρης: Ο Καραμανλής είναι ο ιδιοκτήτης της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Καρατζαφέρης, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

«Η απουσία του Καραμανλή στην παρουσίαση του υποψηφίων της Ευρωλίστας της Ν.Δ. είναι χαρακτηριστική. Έστειλε μήνυμα. Ο Καραμανλής είναι ιδιοκτήτης της Ν.Δ. και η απουσία του ήταν ηχηρή» δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στοσταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Ταυτόχρονα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντας τον “απατεώνα και παλιάνθρωπο”.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την πρόσκληση που απεύθυνε ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:

«Προφανώς ο Άδωνις βλέπει ότι δεν τραβάει το πράγμα. Είναι λίγο πιο ξύπνιος από τους άλλους και θέλει να βάλει στη συζήτηση και εμένα. Ο,τι δήποτε έχει σχέση με τον Σαμαρά, δεν με ενδιαφέρει. Είναι παλιάνθρωπος και απατεώνας. Δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί του.

Δεν ρωτήθηκα ποτέ αν θέλω να επιστρέψω στη Ν.Δ., αλλά κι ούτε ο Σαμαράς ρωτήθηκε ποτέ αν το θέλει. Αλλά … σε ποια Ν.Δ. να επιστρέψω;

Δεν υπάρχει αυτό το κόμμα. Υπάρχει το κόμμα του Σαμαρά. Άλλο η Ν.Δ. του Αβέρωφ και του Μητσοτάκη κι άλλο αυτό το πράγμα, έτσι όπως έχει καταντήσει τώρα. Η Μπακογιάννη είχε δίκιο ότι η Ν.Δ. είναι ένα μικρό κόμμα, και δεν έχει καμία σχέση με την μεγάλη δεξιά παράταξη».

Σχετικά άρθρα