Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ουραγός του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της «αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας» η Ν.Δ.”

“Ουραγός του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και της «αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας» η Ν.Δ.”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγινα, Θοδωρής Δρίτσας, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Το ΠΟΤΑΜΙ, Υπουργείο Ναυτιλίας,

Χρειάστηκαν 8 μέρες για να πάρει μπρος και ο μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, ως ουραγός στο Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, στον πρόεδρο του Ποταμιού και στους… έγκριτους εκπροσώπους της «αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν 33 βουλευτές της ΝΔ για το τραγικό ναυτικό δυστύχημα στην Αίγινα.

«Στην Ερώτηση που κατέθεσαν την Τρίτη 33 βουλευτές της ΝΔ, φυσικά και θα πάρουν σύντομα την οφειλόμενη, ειλικρινή και πλήρη απάντηση σε όλα τα ερωτήματά τους στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. Το οφείλουμε άλλωστε κυρίως, στα θύματα και στους οικείους των θυμάτων του τραγικού συμβάντος» επισημαίνει ο υπουργός.

“Μια αναγνώριση και ένα εύγε δε θα έβλαπτε”

«Επί του παρόντος όμως, πρέπει να επισημάνουμε ότι θα αναμέναμε να αφήσουν έξω από την αντιπολιτευτική στοχοποίηση το Λιμενικό Σώμα, ιδιαίτερα, όταν το πανελλήνιο γνωρίζει ότι, τις κρίσιμες και αγωνιώδεις εκείνες στιγμές κινητοποιήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις του, με πρώτο και κύριο μέλημα τη διάσωση των ναυαγών, την έρευνα για αγνοουμένους, την αρωγή για την μεταφορά και την περίθαλψη των τραυματιών και την καταγραφή όλων των επιβαινόντων στα δύο σκάφη. Μια αναγνώριση και ένα εύγε δε θα έβλαπτε. Τα υπόλοιπα στην αναλυτική μας απάντηση δια του Κοινοβουλίου» καταλήγει η ανακοίνωση

Σχετικά άρθρα