Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βεντέτα με Μουζάλα “άνοιξαν” οι Κρητικοί βουλευτές της ΝΔ – Τι είπε ο Πλακιωτάκης

Βεντέτα με Μουζάλα “άνοιξαν” οι Κρητικοί βουλευτές της ΝΔ – Τι είπε ο Πλακιωτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μουζάλας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ΕΛΣΤΑΤ, Κρήτη, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες, ΣΥΡΙΖΑ,

Βεντέτα με τον Γιάννη Μουζάλα άνοιξαν οι κρητικοί βουλευτές της ΝΔ με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού μετανάστευσης περί “εκλεκτής φυλής των Κρητικών”, που δεν θέλουν πρόσφυγες στο νησί τους.

«Θα πρέπει να προσέχουν πώς μιλούν για τους Κρητικούς και την Κρήτη γενικότερα», απαντά, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κρητικός βουλευτής, τ. πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης . “Όταν μιλά ο κ. Μουζάλας για τους Κρητικούς, θα πρέπει να έχει κατά νου ότι ο κρητικός λαός έχει διαχρονική προσφορά στους εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες της πατρίδας μας και πως έχει πληρώσει υψηλό τίμημα για την ελευθερία της”.

Ο κ.Πλακιωτάκης υποστηρίζει ότι η Κρήτη και οι Κρητικοί δεν αρνούνται να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος αλλά κατόπιν διαλόγου και βάση σχεδίου.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Πλακιωτάκης το βλέπει πιθανό και υποστηρίζει ότι Αλέξης Τσίπρας, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα διαμόρφωσε τις προϋποθέσεις για πρόωρες εκλογές, προχώρησε σε διάψευση για να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτικών του αντιπάλων.

“Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας, βασιζόμενος στην προσφιλή του τακτική, του «βλέποντας και κάνοντας», θα εκτιμήσει τα πολιτικά δεδομένα αμέσως μετά τις διακοπές και θα λάβει τις αποφάσεις του.

Κριτήριο για την τελική του απόφαση θα είναι η πορεία του κυβερνητικού έργου, η πρόοδος στην ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων ώστε να εκταμιευθεί η δεύτερη υποδόση των 2,8 δισ., η πορεία των εσόδων από την φοροεπιδρομή του φθινοπώρου και το κλίμα των συζητήσεων με τους τροϊκανούς για την αναμόρφωση του εργασιακού καθεστώτος στη χώρα.

Με δεδομένη την αδυναμία του να διαχειριστεί αυτό το εκρηκτικό μείγμα και τη λαϊκή οργή που θα κλιμακωθεί το αμέσως χρονικό διάστημα, πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να προσφύγει στις κάλπες”, αναφέρει ο κ. Πλακιωτάκης..

Αναφερόμενος στην οικονομία, δηλώνει ότι θα αργήσουν να φανούν θετικά αποτελέσματα και υπογραμμίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται για την ελληνική οικονομία και το καλό του τόπου, αλλά μόνο για την πολιτική του επιβίωση.

Τέλος, για την μη τοποθέτηση της ΝΔ στο “σκάνδαλο Γεωργίου-ΕΛΣΤΑΤ”, απαντά ότι η ΝΔ δεν συνηθίζει να παρεμβαίνει σε υποθέσεις που διερευνά η Δικαιοσύνη, αποφεύγοντας έτσι να πάρει θέση σε ένα ζήγημα τοοποίο έχει βάλει εσωκομματικη φωτιά στην ΝΔ.

Σχετικά άρθρα