Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου… τρολάρει: Αφιερωμένο στον Μητσοτάκη το βιβλίο του Ολάντ

Μαξίμου… τρολάρει: Αφιερωμένο στον Μητσοτάκη το βιβλίο του Ολάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία, Φρανσουά Ολάντ,

Μια αφιέρωση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έκαναν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας την είδηση του βιβλίου που κυκλοφόρησε στη Γαλλία, στο οποίο ο Γάλλος πρόεδρος συζητά με δύο δημοσιογράφους της χώρας του για διάφορα ζητήματα.

Σύμφωνα με αυτούς, ο Φρανσουά Ολάντ είπε ότι τα ξημερώματα της 13ης Ιουλίου 2015 «γύρω στις 6.00 το πρωί, οι συζητήσεις ήταν εντελώς μπλοκαρισμένες (…) Ο Τσίπρας αποχωρεί για να διαπραγματευτεί με την ομάδα του και επιστρέφει με μια πρόταση για το Ταμείο που επιτρέπει επιτέλους τη συμφωνία. Είναι εκείνος που ξεμπλοκάρει την κατάσταση. Με τη στήριξή μας, αλλά αυτός το έκανε».

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές αυτά που περιγράφει ο Φρανσουα Ολάντ “είναι γνωστά και αποδεικνύουν ότι η διαπραγμάτευση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε άλλο παρά οδηγούσε τη χώρα στα βράχια όπως ισχυρίζονταν η αντιπολίτευση τότε”.

“Εξαιρετικά αφιερωμένο το βιβλίο στον Κυριάκο Μητσοτάκη που συνεχίζει να αναπαράγει την ίδια θεωρία για την πορεία προς τα βράχια” έλεγαν δηκτικά.

Σχετικά άρθρα