Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αντώναρος βάζει φωτιά στη Νέα Δημοκρατία με νέα σχόλια στο twitter

Ο Αντώναρος βάζει φωτιά στη Νέα Δημοκρατία με νέα σχόλια στο twitter
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Ευάγγελος Αντώναρος, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

O πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, το τελευταίο διάστημα έχει επιλέξει το twitter για να σχολιάζει κυρίως τις εσωκομματικές εξελίξεις στην ΝΔ.

Στο στόχαστρο των σχολίων του έχουν βρεθεί κυρίως οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ. “Τηλεαστέρες”, “μαϊντανοί”, “αλεξιπτωτιστές” και “υβριστές” όπως τους ονομάζει και καλεί τους ψηφοφόρους να τους “μαυρίσουν”.

Χθες ήταν η τρίτη φορά που το υπενθύμιζε. “Α και για να μη ξεχνιομαστε 4 βδομαδες πριν τς ευρωεκλογες: ΟΧΙ στςαλεξιπτωτιστες και υβριστες, ΟΧΙ στς δηθεν τηλεαστερες, ΟΧΙ στς μαιντανους” έγραψε.

Όμως χθες ο Ευάγγελος Αντώναρος προχώρησε στον σχολιασμό και νέων θεμάτων που αφορύν τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως πολλοί εκτιμούν το σχόλιο που έγραψε: “Αρχισαν τα οργανα…και μαλιστα απο το βαθος της ορχηστρας…κι ακομη δεν εχουμε δει τιποτε. Ειμαστε στη προθερμανση και τα…κουρδισματα!” αφορούσε τις δηλώσεις της Ντόρας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι… μικρό κόμμα.

Όμως μετά ακολούθησε το σκληρό ροκ. Διαβάστε τι έγραψε:
“Κι αν μας προκαλεσουν θα τους ονοματισουμε κιολας. ΑΝ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Θ Ε Λ Ε Ι ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.”

Όπως καταλαβαίνετε το θέμα αυτό θα έχει και συνέχεια.

antonaros twitter 2

Σχετικά άρθρα