Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ στον Καναδά

Παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ στον Καναδά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καναδάς, Μόντρεαλ, ΣΥΡΙΖΑ,

Mε παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί το 12ο Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ στο Μόντρεαλ του Καναδά. Αντιπροσωπεία του κόμματος της Κουμουνδούρου αναχωρεί την ερχόμενη Κυριακή για να συμμετάσχει στις εργασίες του στο πλαίσιο αντιπροσωπειών του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στις 09/08, ανοίγουν οι «πύλες» του Παγκόσμιου Κοινωνικού Φόρουμ, στο οποίο παίρνουν μέρος εκατοντάδες αντιπροσωπείες κοινωνικών κινημάτων, οικολογικών οργανώσεων και πολιτικών φορέων από όλον τον κόσμο.

Ποιοι συμμετέχουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ οι Νατάσα Θεοδωρακοπούλου και Γιώργος Καρατσιουμπάνης, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι θα παρέμβουν σε σεμινάρια στα πλαίσια του ΠΚΦ.

Στις 11/08 θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κοινοβουλευτικό Φόρουμ που διοργανώνεται με κόμματα από όλες τις ηπείρους με εκπροσώπους από περισσότερα από 30 κόμματα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας στο Μόντρεαλ, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει επαφές με φορείς του απόδημου ελληνισμού και με κοινοβουλευτικά κόμματα του Καναδά, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα