Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Π. Κουρουμπλής: “Μόνη λύση το κούρεμα του δημόσιου χρέους”

Π. Κουρουμπλής: “Μόνη λύση το κούρεμα του δημόσιου χρέους”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναγιώτης Κουρουμπλής, ΣΥΡΙΖΑ,

«Γερμανοί πολιτικοί από όλο το πολιτικό φάσμα, από τους Χριστιανοδημοκράτες Γκίντερ Κριχμπάουμ και Κλάους-Πέτερ Βιλς μέχρι τον Χριστιανοκοινωνιστή Πέτερ Ραμζάουερ και την αριστερή Γκεζίνε Λετς, με δηλώσεις τους καταγγέλλουν ως αδιέξοδη την πολιτική της τρόικας όσον αφορά το χρέος της Ελλάδας. Κάνουν λόγο για «εξωραϊσμό της ελληνικής τραγωδίας από την τρόικα», «εκτόξευση του χρέους» και «βαρέλι δίχως πάτο», επισημαίνοντας το προφανές δημοσιονομικό αδιέξοδο και τη μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και συνεχίζει:

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να συνειδητοποιήσει αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά οι Γερμανοί πολιτικοί: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από το κούρεμα του δημόσιου χρέους!

Ο ανθυποψήφιος του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αφήνει το ενδεχόμενο ανοιχτό, όμως η κυβέρνηση Σαμαρά, η μόνη που υποστηρίζει ότι το χρέος είναι βιώσιμο, επιμένει να εθελοτυφλεί και να βαυκαλίζεται με φαντασιώσεις επιτυχίας. Οι φορείς αυτής της λογικής είναι υπόλογοι για το μέλλον αυτού του τόπου».

Σχετικά άρθρα