Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τελιγιορίδου σε Λοβέρδο: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Τελιγιορίδου σε Λοβέρδο: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Ανεργία, Βίντεο, Καστοριά, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ΣΥΡΙΖΑ,

“Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης” ήταν το μήνυμα που έστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, απαντώντας στον Ανδρέα Λοβέρδο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και του Γιώργου Αυτιά για τα περί ανεργίας στην Καστοριά.

Ο κ. Λοβέρδος αν και “ήσυχος” καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής, μόλις έλαβε το λόγο η βουλευτής της Καστοριάς θυμήθηκε ότι του έστειλαν ένα μήνυμα από την περιφέρειά της, ότι η ανεργία από το 2015 είναι η υψηλότερη από ποτέ.

“Είναι πραγματικότητα ότι η ανεργία στην Καστοριά είναι σε υψηλά ποσοστά. Μέχρι το 2014 το ποσοστό ανεργίας των νέων στη Δυτική Μακεδονία και την Καστοριά ήταν το υψηλότερο στην Ευρώπη. Οφείλεται κυρίως στην παραγωγική ανασυγκρότηση και τον κλάδο της γουνοποιίας”.

“Η ανεργία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά σε ολόκληρη τη χώρα” πρόσθεσε η κα Τελιγιορίδου.

Απαντώντας στο επιχείρημα Λοβέρδου ότι η ανεργία αυξήθηκε, η βουλευτής Καστοριάς τόνισε παραπέμποντας στην περίοδο διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ πως “κάνετε λάθος. Πραταθλητές της ανεργίας των νέων σε ολόκληρη την Ευρώπη ήταν η Καστοριά όλα αυτά τα πέντε χρόνια”.

Καταλήγοντας η Ολυμπία Τελιγιορίδου στηλίτευσε “την υποκρισία του παλαιού πολιτικού συστήματος”.

“Από το 2008 και μετά και για πάνω από μία δεκαετία τα ελλείμματα δημοσιονομικά και τρεχουσών συναλλαγών εκτινάσσονταν. Όλοι έκαναν τους αδιάφορους για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα μίας μικρής ελίτ και μίας μικρής ολιγαρχίας και σήμερα έρχονται να μας αποκαλέσουν ψεύτες. Αυτοί που σήμερα μας αποκαλούν ψεύτες, το μόνο που κάνουν είναι να ακολουθούν την παροιμία “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”.

Σχετικά άρθρα