Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πρετεντέρης “κατεβαίνει” με τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ

Ο Πρετεντέρης “κατεβαίνει” με τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Γιάννης Πρετεντέρης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Σταύρος Ψυχάρης,

Όχι ότι θα αποτελέσει για κανέναν έκπληξη, αλλά σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταπήδηση του δημοσιογράφου του MEGA και του ΔΟΛ (του Σταύρου Ψυχάρη βεβαίως βεβαίως) Γιάννη Πρετεντέρη στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Μητσοτάκης δεν θα χρειάζεται να αντιπολιτεύεται βασιζόμενος στα πρωτοσέλιδα του Αγίου Συγκροτήματος αλλά έχοντας στο πλευρό του τον ιθύνοντα νου τους, σχολιάζουν δηκτικά παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ.

Το TRIBUNE πριν από καιρό είχε αποκαλύψει το εκτός ατζέντας τετ α τετ που είχαν οι δύο άνδρες στα γραφεία του προέδρου της ΝΔ, όπου “κλείδωσε” η συνεργασία, με τον γνωστό δημοσιογράφο να αναζητά τον επόμενο σταθμό του καθώς το κανάλι της Μεσογείων “βουλιάζει”.

Τώρα, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εισηγούνται στον Κ. Μητσοτάκη να αναθέσει -πριν από τη ΔΕΘ- στον γνωστό δημοσιογράφο και τον ρόλο του εκπροσώπου Τύπου στη θέση του Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο πάντως αναμένεται να προκαλέσει νέους σοβαρούς τριγμούς στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς ο ίδιος αποτελεί κόκκινο πανί για τους “καραμανλικούς”, εξαιτίας του πολέμου που είχε εξαπολύσει στον Κώστα Καραμανλή κατά την περίοδο διακυβέρνησής του.

Σχετικά άρθρα