Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γρηγοράκος παρακαλάει τον Μητσοτάκη για να τον πάρει στη ΝΔ

Ο Γρηγοράκος παρακαλάει τον Μητσοτάκη για να τον πάρει στη ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Κεντροαριστερά, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Όχι ότι προξενεί κάποια ιδιαίτερη εντύπωση για τα ορφανά της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά έγινε και με χονδροειδή τρόπο. Ο διαγραφείς από το ΠΑΣΟΚ και alter ego του Ευάγγελου Βενιζέλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ούτε λίγο ούτε πολύ παρακάλεσε μέσω των ερτζιανών τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον πάρει στη Νέα Δημοκρατία.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στο ραδιοφωνικό του ΣΚΑΪ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γιατί να μην πάω σε μια πιο ανοιχτή ΝΔ;» δείχνοντας της προθέσεις του, καλώντας επί της ουσίας Τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει άνοιγμα προς την κεντροαριστερά.

Κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση, μίλησε για »πλήρη αποσύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ. Είπαν ψέματα και τους εξαπάτησαν. Δεν υπάρχει καμία τύχη. Δεν θα τον βγάλει ο Σεπτέμβρης. Αυτά που κάνει είναι μεθοδεύσεις για να εξουδετερώσει πολιτικούς αντιπάλους».

Σε σχέση με την συνταγματική αναθεώρηση τόνισε ότι »υπάρχουν 4-5 βασικά θέματα που χρειάζεται αναθεώρηση. Οχι όμως με αυτή τη βιασύνη. Γιατί αυτή η βιασύνη δείχνει άλλα πράγματα, ότι προσπαθούν Τσίπρας Καμμένος να είναι παρόντες».

Ο κ. Γρηγοράκος τόνισε. δε, την ανάγκη ο κ. Μητσοτάκης να » αναλάβει πρωτοβουλίες. Είναι απομονωμένος. Να το κάνει πριν πάμε σε εκλογές».

Σχετικά άρθρα