Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σφυροκόπημα… διαπλοκής στη ΝΔ με αφορμή το “ντου” στο σπίτι του Σκλαβούνη

Σφυροκόπημα… διαπλοκής στη ΝΔ με αφορμή το “ντου” στο σπίτι του Σκλαβούνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Διαπλοκή, Ελληνική Κυβέρνηση, Εφημερίδα Κήρυκας Χανίων, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Μόνο εύκολα δεν δείχνουν διατεθειμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ να αφήσουν πίσω τους την αποκάλυψη του TRIBUNE για την εισαγγελική έρευνα στο σπίτι του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστου Σκλαβούνη.

Στην Κουμουνδούρου συνεχίζεται το στενό πρέσινγκ στη ΝΔ, τονίζοντας ότι το κόμμα “και ο πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξακολουθούν να σιωπούν σχετικά με την τοποθέτηση του πρώην στελέχους της τράπεζας UBS, Χρήστο Σκλαβούνη, στη θέση του υπεύθυνου για τα θέματα ανάπτυξης στο κόμμα τους”.

“Προφανώς, ο Κ. Μητσοτάκης δεν αισθάνεται την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες για τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε το πρώην στέλεχος μιας τράπεζας που ελέγχεται για εκατοντάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής για να χειριστεί τα θέματα ανάπτυξης στο πρόγραμμα του κόμματός του. Όσο κι αν κρύβεται ο κ. Μητσοτάκης, η Siemens, το φέσι 300.000 ευρώ της εταιρείας “Κήρυξ Α.Ε.” στην Τράπεζα Πειραιώς, ο Στ. Παπασταύρου και ο Χρ. Σκλαβούνης υπενθυμίζουν στους πολίτες πως για τη Ν.Δ. η ανάπτυξη είναι ταυτισμένη με τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και τη διαπλοκή”.

Σχετικά άρθρα