Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαπιστώσεις του κορυφαίου στελέχους της πατριωτικής αριστεράς Ρούντι Ρινάλντι

Διαπιστώσεις του κορυφαίου στελέχους της πατριωτικής αριστεράς Ρούντι Ρινάλντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωεκλογές 2014, Ρούντι Ρινάλντι, Σαμπιχά Σουλεϊμάν, ΣΥΡΙΖΑ,

Το κορυφαίο στέλεχος της πατριωτικής αριστεράς και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Ρούντι Ρινάλντι, διαπιστώνει αναντιστοιχία μεταξύ του κλίματος που επικρατεί στην εσωκομματική ζωή του ΣΥΡΙΖΑ με το κλίμα που επικρατεί στον απλό κόσμο, με αφορμή τις παρενέργειες που σημειώθηκαν γύρω από την συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Παράλληλα ο κ. Ρινάλντι, που είναι επίσης επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής για τις ευρωεκλογές, τονίζει ότι αυτή τη στιγμή πρώτιστο καθήκον είναι η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και προσθέτει ότι «το κλίμα που αποπνέουν ορισμένα γεγονότα της εσωκομματικής ζωής του ΣΥΡΙΖΑ και, ακόμα περισσότερο, εκείνο που προσπαθούν να καλλιεργήσουν τα δυναμικά κέντρα του συστήματος είναι σε πλήρη αντίφαση με το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στον απλό κόσμο και το οποίο εισπράττουμε στις μαζικές συγκεντρώσεις σε όλες τις περιοχές της χώρας».

Ο κ. Ρινάλντι υπογραμμίζει επίσης ότι «υπάρχει η απαίτηση να ξανασυνδεθεί η πολιτική με την ηθική, να ηθικοποιηθεί η πολιτική» και επισημαίνει ότι «οι δικές μου τοποθετήσεις για όλα τα βασικά θέματα γίνονται στα όργανα και τις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ και καθένας μπορεί να ανατρέξει σε ό,τι έχω πει».

Με την αναφορά του αυτή, ο κ. Ρινάλντι διαψεύδει κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται ότι είπε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής όπου αποφασίστηκε η συμμετοχή της Σουλεϊμάν Σαμπιχά στο ευρωψηφοδέλτιο, ενώ διαψεύδει ότι έκανε τον διάλογο που του αποδίδεται ότι έκανε με βουλευτή του κόμματος.

Ότι δηλαδή στην παρατήρηση ότι την Σαμπιχά δεν θα την ψηφίσουν οι μουσουλμάνοι και ο ίδιος απάντησε ότι «θα την ψηφίσουν οι Έλληνες».

Επιπρόσθετα ο κ. Ρινάλντι αναφέρει στη δήλωσή του πως «σε ό,τι αφορά πολλά πρόσφατα δημοσιεύματα, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν με αφορούν και δεν με αγγίζουν. Το ίδιο ισχύει και για το επίμαχο δημοσίευμα της «Αυγής». Όποιος επιθυμεί περισσότερες «απαντήσεις», ας απευθυνθεί στην «Αυγή» και σε όσους προωθούν σενάρια και διαρροές», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Ρούντι Ρινάλντι τονίζει ότι τώρα «είναι ακόμη επιτακτικότερη η ανάγκη μαχητικής ενότητας» και προσθέτει ότι «ας ευθυγραμμιστούμε όλοι με τη λαϊκή απαίτηση να γυρίσει ο τόπος σελίδα και να απαλλαγούμε από το σημερινό καθεστώς».

«Οι απολογισμοί μπορούν και πρέπει να γίνουν μετά τις εκλογές», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Ρινάλντι, ο οποίος αποτελεί φάρο πατριωτισμού και ζώσας ΕΑΜικής παράδοσης μέσα στην πολυτασική παράνοια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα