Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γ. Καραμέρος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τη Ρ. Δούρου, σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις

Ο Γ. Καραμέρος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τη Ρ. Δούρου, σήμερα οι επίσημες ανακοινώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Βασιλειου, Γιώργος Γαβρίλης, Γιώργος Καραμέρος, Παναγιώτης Χατζηπέρος, Περιφέρεια Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, Ρένα Δούρου, Σπύρος Τζόκας, Στέφανος Βλάχος, ΣΥΡΙΖΑ,

Σήμερα Πέμπτη ορίζει η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τους οκτώ υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες που θα κατέβουν μαζί με τη Ρένα Δούρου στην εκλογική αρένα της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραμέρου, για τον τομέα της βόρειας Αθήνας.

Στην πρόταση της πολιτικής ηγεσίας περιλαμβάνονται και άνθρωποι που έχουν μακρά διαδρομή στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως ο Πέτρος Φιλίππου και ο Σπύρος Τζόκας.

Οι άλλοι πέντε της πρότασης είναι η Ερμίνα Κυπριανίδου, ο Γιώργος Γαβρίλης, ο Γιάννης Βασιλειου, ο Παναγιώτης Χατζηπέρος (απόστρατος ναύαρχος για τον νησιωτικό τομέα) και ο Στέφανος Βλάχος, πρώην δήμαρχος Πετρουπολης για τον τομέα Δυτικής Αθήνας. Για τον τελευταίο έχει αντιρρήσεις η πασοκογενης πτέρυγα, που προτείνει κάποιον υποψήφιο προερχόμενο από το Περιστέρι, ώστε να υπάρξει διείσδυση στη μεγάλη αυτή περιοχή.

Προτείνουν δε είτε τον Κώστα Λαλένη, είτε την Άννα Ζερβακη και αναμένεται να γίνει έντονη συζήτηση από του θέματος στην πολιτική γραμματεία.

Σχετικά άρθρα