Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαχριστόπουλος: Μιντιακή δικτατορία ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις στην Ελλάδα

Παπαχριστόπουλος: Μιντιακή δικτατορία ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εκλογικός Νόμος, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Στον εκλογικό νόμο εστίασε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm o Θανάσης Παπαχριστόπουλος ενώ απηύθυνε έκκληση στο ΚΚΕ να τον ψηφίσει.

«Πλέον μιλάμε για ένα θέμα Δημοκρατίας» είπε αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος παράλληλα πρότεινε να καταργηθούν οι θέσεις των 12 βουλευτών Επικρατείας, τονίζοντας ότι πρόκειται για «μια ρουσφετολογική διάταξη για τους αρχηγούς των κομμάτων».

“Εχει πάθει μετάλλαξη ο Μητσοτάκης”

Ο κ.Παπαχριστόπουλος έκανε λόγο για «μιντιακή δικτατορία», η οποία όπως είπε, «αποτελείται από 100 οικογένειες που τις εκφράζουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, και έως τώρα ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις και υπουργούς».

«Οι Μαυρίκος και Μουσάς ήταν πταίσματα μπροστά σε αυτούς» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ, ότι έχει πάθει μετάλλαξη και παρασύρεται από τους ακροδεξιούς του κόμματος του που του λένε να ζητάει την παραίτηση της κυβέρνησης

Σχετικά άρθρα