Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αχμέτ Κουρτ επέμενε στις απόψεις του – Δεν μπορεί να είναι υποψήφιός μας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αχμέτ Κουρτ επέμενε στις απόψεις του – Δεν μπορεί να είναι υποψήφιός μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Αχμέτ Κουρτ, ΣΥΡΙΖΑ,

Δεν θα κατέβει τελικά υποψήφιος στην περιφέρεια Θράκης μετά το σάλο που ξέσπασε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Αχμέτ Κουρτ .

Επίσημη ανακοίνωση βεν έχει βγει ακόμη ωστόσο το left.gr επισημαίνει ότι ο μειονοτικός υποψήφιος κλήθηκε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει εξηγήσεις αλλά ο υποψήφιος επέμεινε στις θέσεις του και στις δηλώσεις του όπου είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για την απόφαση του μειονοτικού κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το left.gr του υπογράμμισαν πως με αυτές τις θέσεις δεν μπορεί να είναι υποψήφιος και εκείνος υπέβαλε την παραίτησή του.

Διαβάστε το δημοσίευμα του left.gr:

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, ο συγκεκριμένος υποψήφιος είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για την απόφαση του μειονοτικού κόμματος DEB να μετάσχει στις ευρωεκλογές.

Από την Κουμουνδούρου ζητήθηκαν εξηγήσεις για τις δηλώσεις αυτές, με τον Αχμέτ Κουρτ να τις αποδέχεται και να μην αλλάζει άποψη. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του υπογράμμισαν πως με αυτές τις θέσεις δεν μπορεί να είναι υποψήφιος και εκείνος υπέβαλε την παραίτησή του.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την στάση των ΜΜΕ, τονίζει πως “η στάση μας είναι ξεκάθαρη και δεν υπακούμε σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες”.

Σχετικά άρθρα