Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραιτήθηκε ο ακροδεξιός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Αχμέτ Κουρτ

Παραιτήθηκε ο ακροδεξιός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Αχμέτ Κουρτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Αχμέτ Κουρτ, Εκλογές, Έλληνες Μουσουλμάνοι, ΣΥΡΙΖΑ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης, ο εθνικιστής ακροδεξιός “τουρκόφιλος” υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, Αχμέτ Κουρτ, παραιτήθηκε από τη λίστα του κόμματος.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, η αποκάλυψη ότι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επαφές και δημόσιες σχέσεις με στελέχη της φασιστικής τουρκικής οργάνωσης “Γκρίζοι Λύκοι”, αλλά και με εντός των συνόρων μας εθνικιστικές “τουρκικές” οργανώσεις, που δρουν “εκτουρκιστικά” στην ελληνική μουσουλμανική κοινότητα, ανάγκασε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να του ζητήσει εξηγήσεις.

Εκείνος, για να διευκολύνει τα πράγματα, όπως ειπώθηκε στον ΣΚΑΪ, παραιτήθηκε από υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Σε κάθε περίπτωση, άξιο αναφοράς, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέγραψε τον ακροδεξιό υποψήφιό του, εκείνος αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο.

Σχετικά άρθρα