Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το νέο οργανόγραμμα Μητσοτάκη – Ποιοι αναλαμβάνουν σύμβουλοι

Το νέο οργανόγραμμα Μητσοτάκη – Ποιοι αναλαμβάνουν σύμβουλοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος,

Σε απαραίτητες αλλαγές για το κόμμα πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι σύμβουλοι που επέλεξε να βρίσκονται δίπλα του εκφράζουν το νέο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία σε επίπεδο κόμματος.

Δείτε τα ονόματα

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος επί πολλά χρόνια ερευνούσε τις διαθέσεις της κοινής γνώμης και παρουσίαζε δημοσκοπήσεις της εταιρείας του, της GPO είναι «ιδανικός»για τον ρόλο του συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας και στρατηγικής.

Ο Μιχάλης Μπεκίρης, έχει περάσει από την θέση του γραμματέα του προεδρείου της Βουλής αλλά και από υπουργική καρέκλα ως υφυπουργός μεταφορών, με πολιτικές επιστήμες στη Γαλλία και προϋπηρεσία ως δημοσιογράφος τώρα πια διατελεί διευθυντής του πολιτικού γραφείου της ΝΔ.

Ο Θανάσης Μπακόλας πέρασε από την αφανή θέση του λογογράφου του Κυριάκου Μητσοτάκη και αφού τον βοήθησε να πάρει το χρίσμα του προέδρου ήρθς η ώρα να ασχοληθεί με τα θέματα εξωτερικής πολιτικής για το κόμμα. Ο Γιώργος Μυλωνάκης έχει περάσει ουκ ολίγες φορές από τον ρόλο του ειδικού συμβούλου πριν αναλάβει τα θεσμικά και κοινοβουλευτικά θέματα όπως και ο Θανάσης Νέζης στο κόμμα.

Σε ρόλο συμβούλου και ο Στέλιος Νικηφοράκης εξ απορρήτων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από την εποχή που ήταν πρωθυπουργός.

Σχετικά άρθρα