Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στ. Λυγερός: Ο Τσίπρας υπέκυψε σε πιέσεις του Τουρκικού Προξενείου

Στ. Λυγερός: Ο Τσίπρας υπέκυψε σε πιέσεις του Τουρκικού Προξενείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωεκλογές 2014, Σαμπιχά Σουλεϊμάν, Σταύρος Λυγερός, ΣΥΡΙΖΑ,

Με κατά ριπάς tweet ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας Σταύρος Λυγερός την “έπεσε” κανονικά στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα του “κοψίματος” της Ρομά υποψηφίου ευρωβουλευτή, Σαμπιχά Σουλεϊμάν, από τη λίστα του κόμματος και την αντικατάστασή της με “τουρκόφρονα” υποψήφιο.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Λυγερός έγραψε:

“Ο συζητούμενος αποκλεισμός της ρομά κοινωνικής ακτιβίστριας Σαμπιχά από ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ δεν παραβιάζει μόνο απόφαση Κεντρ Επιτροπής.

Υποχρεώνει Τσίπρα που πατάει σε 2 βάρκες να αποφασίσει με ποιούς πάει κ ποιούς αφήνει. Για να ξέρουν ψηφοφόροι αν θα πάνε ή θα τον αφήσουν.

Τσίπρας υπέκυψε σε πιέσεις που εκπορεύθηκαν από τουρκ. προξενείο κ άλλαξε ευρωψηφοδέλτιο. Μετά απορεί γιατί ψηφοφόροι δεν εμπιστεύονται ΣΥΡΙΖΑ!

Τσίπρας που διεκδικεί πρωθυπουργία τάχθηκε μ αυτούς που αποκαλούν δημοσίως τη μουσουλμανική μειονότητα “ένα ενιαίο συμπαγές τουρκικό πράμα”!

Έκδηλη αμηχανία στο ΣΥΡΙΖΑ για άθλιο χειρισμό τους στην υπόθεση Σαμπιχά. Ψάχνουν επικοινωνιακό μπάλωμα, ενώ το πρόβλημά τους είναι πολιτικό.

Ρομά ακτιβίστρια με σημαντική κοινωνική δράση που πολεμήθηκε όχι μόνο από το τουρκικό προξενείο, αλλά κ συχνά από ελληνικές αρχές.

Κανείς δεν προσκόμισε το παραμικρό στοιχείο. Τυχαίο είναι ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξηγεί επισήμως τους λόγους του αποκλεισμού;”.

Σχετικά άρθρα