Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φλαμπουράρης: Η μείωση της ανεργίας, στόχος της αειφόρου ανάπτυξης

Φλαμπουράρης: Η μείωση της ανεργίας, στόχος της αειφόρου ανάπτυξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Φλαμπουράρης, Ανεργία, ΣΥΡΙΖΑ,

Στις προσπάθειες της κυβέρνησης για συνεργασίες εντός και εκτός Ευρώπης, με επίκεντρο την ανάπτυξη τομέων όπως η ενέργεια, η καινοτομία, η αειφόρος ανάπτυξη και ο πρωτογενής τομέας, αναφέρθηκε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε  στην αναπτυξιακή ημερίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με άξονα την ανεξάρτητη ανάπτυξη της νοτιανατολικής Μεσογείου.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης χαρακτήρισε ως αξιόλογη την πρωτοβουλία των τεχνικών επιμελητήριων και φορέων Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ για συνεργασία, τονίζοντας ότι στόχος είναι η προώθηση αυτής της συνεργασίας όχι μόνο για τους μηχανικούς, αλλά για όλους τους πολίτες.

“Πρέπει να καταφέρουμε μια νίκη, δύσκολη, αλλά ωραία”

Η κυβέρνηση, τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας, έβαλε το λιθαράκι της σε αυτήν την προσπάθεια, αναφέροντας ότι τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή και η ισραηλινή κυβέρνηση συνέβαλαν αποφασιστικά.

Σημείωσε δε με έμφαση, ότι η αειφόρος ανάπτυξη που προωθείται πρέπει να έχει έναν ουσιαστικό στόχο: την μείωση της ανεργίας.

«Σε αυτήν την προσπάθεια», υπογράμμισε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, με τη συνεργασία στην ενέργεια, την έρευνα, τη μεταποίηση και τον πρωτογενή τομέα, «πρέπει να καταφέρουμε μια νίκη, δύσκολη, αλλά ωραία».

Σχετικά άρθρα