Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κυριάκος ξεκίνησε να φτιάχνει τη νέα “μητσοτακική” ΟΝΝΕΔ

Ο Κυριάκος ξεκίνησε να φτιάχνει τη νέα “μητσοτακική” ΟΝΝΕΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΟΝΝΕΔ,

Ξεκίνησε η διαδικασία “επανίδρυσης” της ΟΝΝΕΔ στα μέτρα του νέου προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την διάλυση της από τον ίδιο τον Απρίλιο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε για την “επανίδρυση” της ΟΝΝΕΔ επταμελή Διοικούσα Επιτροπή η οποία αποτελείται από τους Νίκο Σωτηρόπουλο σε ρόλο συντονιστή, την Κατερίνα Οικονόμου, το Γιάννη Δελακουρίδη, το Βασίλη Τσιατσιάμη, τον Πάρι Σκιαδόπουλο, τον ‘Ακη Θεοχάρη και τη Δήμητρα Λυγούρα.

Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού, πάντως, οι προαναφερόμενοι “αναμορφωτές” της ΟΝΝΕΔ ανήκουν φανατικά στο Μητσοτακικό στρατόπεδο και τα πεπραγμένα τους αναμένεται να αμφισβητηθούν από τους νεολαίους της ΝΔ.

Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές η η ΔΑΠ κατέβηκε διασπασμένη ως ΔΑΠ και ως ΟΝΝΕΔ παρά το γεγονός ότι την τελευταία την είχε διαλύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα οι “αντάρτες” της ΔΑΠ απέσπασαν ένα σημαντικό ποσοστό στις φοιτητικές εκλογές περίπου 11%.

Στο προκείμενο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι αρμοδιότητα της Διοικούσας Επιτροπής είναι να διοργανώσει το Συνέδριο Επανίδρυσης, το οποίο μετά από εισήγηση του κ. Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2016. Η ημερομηνία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ επελέγη καθώς στις 17 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 42 χρόνια από την ίδρυση της Οργάνωσης. Να σημειωθεί ότι κανένα μέλος της Διοικούσας δεν θα δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

«Σήμερα ξεκινάμε την επανίδρυση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε από την αρχή μια σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική, ευρωπαϊκή πολιτική Νεολαία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος συναντήθηκε με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Ο κ. Μητσοτάκης απεύθυνε κάλεσμα σε όλες τις νέες και όλους τους νέους της Ελλάδας, είτε ζουν εδώ είτε στο εξωτερικό, να έρθουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα και να γίνει πράξη το άνοιγμα στη νέα γενιά.

«Οι νέοι που βλέπουν άλλους να αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς, που νιώθουν ότι η Ελλάδα δεν αξιοποιεί το ταλέντο τους και δεν επενδύει στο μέλλον τους, οι νέοι που θέλουν να αλλάξουν την πολιτική, πρέπει τώρα να βγουν μπροστά.

Τώρα είναι η στιγμή για κάθε νέο που εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης, που πιστεύει στην αξία της Δημοκρατίας, να αποδείξει ότι η νέα γενιά δεν είναι απαθής, αλλά σηκώνεται από τον καναπέ και μπαίνει στην πολιτική για να αλλάξει πράγματα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά άρθρα