Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έσκυψε το κεφάλι στον Ερντογάν!

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έσκυψε το κεφάλι στον Ερντογάν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεόδωρος Πάγκαλος, Σαμπιχά Σουλεϊμάν,

Την υπόθεση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, η υποψηφιότητα της οποίας στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρθηκε από την Κουμουνδούρου, σχολίασε ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5, ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε: «Έχοντάς την υποψήφια, ο ΣΥΡΙΖΑ έθετε μπροστά στους εκλογείς δύο σημαντικά προβλήματα -και γι’ αυτό μου έκανε θετική εντύπωση όταν την είδα στο ψηφοδέλτιο: Πρώτον, τους Ρομά, τους τσιγγάνους, δηλαδή, όπως τους λέγαμε παλιά, συμπολίτες μας που αναγνωρίζουμε όλοι ότι έχουν σημαντικά προβλήματα.

Δεύτερον, ότι είναι μουσουλμάνα, που σημαίνει ότι μπορεί να εκφράσει όχι μόνο τους μουσουλμάνους της μειονότητας και της Συνθήκης της Λωζάννης, αλλά και άλλες ομάδες, όπως είναι οι πακιστανοί εργάτες, οι οποίοι είναι μουσουλμάνοι και δεν τους καλύπτει καμία σύμβαση και συνθήκη και είναι στο έλεος κάθε αλήτη που θέλει να δείρει έναν Πακιστανό για να κάνει το κέφι του… Και το τρίτο που εκφράζει είναι ότι είναι μια γυναίκα και μάλιστα ό,τι πιο καταπιεσμένο σ’ αυτή τη χώρα, που είναι να είναι γυναίκα, μουσουλμάνα και ρομά. Να μη σου τύχει!» είπε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Πάγκαλος.

«Το τουρκικό προξενείο είναι κράτος εν κράτει στην Κομοτηνή. Και σας θυμίζω ότι είχα προτείνει -και κανείς δεν με υποστήριξε, ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου ούτε ο Κώστας Σημίτης- την κατάργησή του.

Επειδή υπάρχουν οι μουσουλμάνοι εκεί, δεν έχει δουλειά. Είναι υπόθεση των ελληνικών Αρχών, είναι έλληνες πολίτες και όποιος θέλει Προξενείο, ας πάει στη Θεσσαλονίκη. Το προξενείο ασκεί εξουσία στη Θράκη, που είναι τελείως απαράδεκτο, την κυνήγησε και τη διέγραψε (σ.σ. της Σουλείμάν).

Και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τεμενά στον Ερντογάν και κηρύσσει πίστη στα θέσφατα του προξενείου να την απολύσει από τους συνδυασμούς, διότι δεν παραιτήθηκε, και την αντικατέστησε με έναν νεολαίο του ΣΥΡΙΖΑ, κοντινό συνεργάτη του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ και έχει άριστες σχέσεις με το προξενείο.

Την έβγαλε το προξενείο, διότι ήταν ανεξάρτητη από αυτό και είχε έρθει σε αντίθεση μαζί του και ήταν Μουσουλμάνα, Ρομά και γυναίκα, και έβαλε τον άνθρωπό του στους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έσκυψε το κεφάλι στον Ερντογάν!» σημείωσε.

Σχετικά άρθρα