Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το ΚΚΕ συντάσσεται πάλι με τη Δεξιά του Μητσοτάκη κατα του Τσίπρα

Το ΚΚΕ συντάσσεται πάλι με τη Δεξιά του Μητσοτάκη κατα του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη το δόγμα του ΚΚΕ: ” Τίποτα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ…” ! Ένα “ιστορικό” αίτημα της Αριστεράς, προτίμησε να εγκαταλείψει για μια ακόμα φορά το ΚΚΕ, αναβιώνοντας μια νέα “Βάρκιζα”.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα, πληροφορίες και από πηγές προσκείμενες στη ΝΔ, ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημ Κουτσούμπας στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, έβαλε τέλος στη δυνατότητα μιας άμεσης αλλαγής του εκλογικού νόμου με θεσμοθέτηση επιτέλους του πάγιου, ιστορικού και πληρωμένου με αίμα,διώξεις και εξορίες, αιτήματος της Αριστεράς, της απλής και ανόθευτης αναλογικής.

“Ο λαός στενάζει στα γκισέ της εφορίας”

Δηλαδή το ΚΚΕ, συντάσσεται όπως και το 89 πλήρως με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, ελπίζοντας στην Αριστερή Παρένθεση του ΣΥΡΙΖΑ και την παλινόρθωση του κράτους της Δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ. Η “επίκληση” Κουτσούμπα; «Ο λαός στενάζει στα γκισέ της εφορίας. Αυτά πρέπει να συζητήσουμε και δευτερευόντως να γίνεται συζήτηση για τους εκλογικούς νόμους και τα υπόλοιπα. Βάση για συναίνεση δεν υπάρχει»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον η κυβέρνηση που είχε πληροφορηθεί την αλλαγή ισορροπιών ανάμεσα στο ΚΚΕ και τη ΝΔ του Κυριάκου, θα προχωρήσει με … πολιτικές πρωτοβουλίες που θα αναδιαμορφώσουν το πολιτικό πεδίο, εμμένοντας στην απλή αναλογική και την Συνταγματική Αλλαγή.

Σχετικά άρθρα