Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ακόμα γελάνε στο ΠΑΣΟΚ με αυτά που λέει η ΝΔ

Ακόμα γελάνε στο ΠΑΣΟΚ με αυτά που λέει η ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Τράπεζα της Ελλάδος,

«Ακόμα γελάμε με αυτά που λέει η ΝΔ», υπογραμμίζεται σε σκωπτική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ασκεί σκληρή κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για τους ισχυρισμούς της περί μιας νέας συμφωνίας με τους δανειστές με στόχο πρωτογενές πλεόνασμα 2% από το 2018 και μετά.

«Ο κ. Μητσοτάκης ακόμα και τώρα ονειρεύεται εκλογές. Για ποια εθνική γραμμή λοιπόν μιλάει;», διερωτήθηκε το ΠΑΣΟΚ.

Τι είχε ανακοινώσει η αξιωματική αντιπολίτευση

Νωρίτερα η ΝΔ ανέφερε πως η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια νέα συμφωνία με στόχο πρωτογενές πλεόνασμα 2% από το 2018 και έπειτα έχει και την αποδοχή της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

«Η πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη -για μία νέα συμφωνία με στόχο πρωτογενές πλεόνασμα 2% από το 2018 και έπειτα- θέτει τα θεμέλια για να ξεφύγει η οικονομία από τον υφεσιακό κύκλο στον οποίο έχει περιέλθει», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, υποστηρίζοντας πως «η πρόταση είχε και τη θετική αποδοχή από το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά».

Όπως τονίζει η Ν.Δ., η συγκεκριμένη πρόταση είναι απαραίτητο να συνοδευτεί από ένα «φιλόδοξο» πρόγραμμα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, που θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

«Δυστυχώς, μέχρι τώρα, αυτή η πρόταση δεν έχει γίνει αποδεκτή από τον κ. Τσίπρα ως σημείο αφετηρίας για μια νέα μεγάλη συμφωνία με τους πιστωτές μας», καταλήγει η Συγγρού.

Σχετικά άρθρα