Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΓΣΣΕ για αντικυβερνητική προπαγάνδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΓΣΣΕ για αντικυβερνητική προπαγάνδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALCO, ΓΣΕΕ, ΣΥΡΙΖΑ,

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στη ΓΣΕΕ λέγοντας ότι «η διεξαγωγή αντικυβερνητικής προπαγάνδας δεν μπορεί να γίνεται με τα χρήματα των εργαζομένων».

Ακόμη υποστήριξε ότι «η ηγεσία της ΓΣΕΕ είναι έκθετη, όπως και το δημοσιογραφικό συγκρότημα» που –όπως ανέφερε- «επέλεξε την ετεροχρονισμένη και επιλεκτική δημοσιοποίηση ευρημάτων».

«Τα πάντα στο βωμό της εξυπηρέτησης των “φίλων” και “συμμάχων”», σχολίασε.

Η κόντρα ξέσπασε μετά από έρευνα που διενήργησε η ALCO για λογαριασμό της Συνομοσπονδίας και δείχνει ότι το 80% των πολιτών πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

“Μόνο αυτά είναι άραγε τα θέματα που αφορούν τη ΓΣΕΕ;”

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η ηγεσία της ΓΣΕΕ «δεν έχει κανένα πρόβλημα να διοχετεύει κατά το δοκούν κομμάτια από δημοσκόπηση σε εφημερίδες της αρεσκείας της προκειμένου να δημιουργούνται εντυπώσεις».

Ακόμη, παρατήρησε ότι η ΓΣΕΕ «πληρώνει δημοσκοπήσεις οι οποίες τα μόνα ερωτήματα που θέτουν αφορούν το πόση απαισιοδοξία επικρατεί και πόσο δυσαρεστημένος είναι ο κόσμος από την κυβέρνηση», για να διερωτηθεί: «Μόνο αυτά είναι άραγε τα θέματα που αφορούν τη ΓΣΕΕ;».

«Σε ό,τι αφορά τις… δημοκρατικές ευαισθησίες της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, καλό θα ήταν να εξηγήσει στους εργαζόμενους της χώρας τους οποίους, με βάση το καταστατικό της, εκπροσωπεί, ποια εργατικά συμφέροντα εξυπηρετεί η διοχέτευση τμημάτων δημοσκόπησης σε συγκεκριμένη εφημερίδα και με ποια διαδικασία αποφασίστηκε αυτή η κίνηση», κατέληξε..

Σχετικά άρθρα