Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος υπουργός είναι “Φίδι στον κόρφο του Σαμαρά” σύμφωνα με την “Δημοκρατία”;

Ποιος υπουργός είναι “Φίδι στον κόρφο του Σαμαρά” σύμφωνα με την “Δημοκρατία”;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Στουρνάρας,

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευση σχολίου σε στήλη του site Dimokratianews όπου αποκαλεί  “Φίδι στον κόρφο του Σαμαρά” και “άνθρωπο του Σημίτη και κουμπάρο του Γιάννου” τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Αφορμή σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Δημοκρατία οι πληροφορίες που διέρρευσε εναντίον του Αντώνη Σαμαρά ο υπουργός Οικονομικών σε φίλο του Αμερικανό δημοσιογράφο.

Διαβάστε όλο δημοσίευμα:

ΤΙ ΕΚΑΝΕ λέει; Ο Στουρνάρας -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- διοχέτευσε «πληροφορίες σε δημοσιογράφο του Reuters, φίλο του, που αρθρογραφεί στους «New York Times», σύμφωνα με τις οποίες ο υπ. Οικονομικών τα πάει περίφημα, εν αντιθέσει με τον πρωθυπουργό, που δεν… τραβάει, αφού είναι «μη φυσικός μεταρρυθμιστής» που συνηθίζει «να βλάπτει τον εαυτό του».

ΠΩΣ το είπε ο Βοναπάρτης, όταν ένας στρατιώτης πήγε στη σκηνή του για να του πει ότι «ο τάδε υψηλόβαθμος αξιωματικός σχεδιάζει να τον δολοφονήσει»; «Ναι, ε; Μα δεν θυμάμαι να τον ευεργέτησα ποτέ».
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ας πρόσεχε ο Σαμαράς ποιο «φίδι» (κυρίως για την κοινωνία) βάζει στον κόρφο του! Το βιογραφικό του ανδρός ήταν (και είναι) απολύτως διαφωτιστικό (άνθρωπος του Σημίτη, κουμπάρος του Γιάννου) ωστε να πει το μεγάλο «όχι» ακόμα και στο «σύστημα», αν τον πίεσε! Αλλά δεν το είπε…
dimokratianews stournaras 1

Σχετικά άρθρα