Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

F.T. : Ο Θεοδωράκης αξιοποιεί τη φήμη του όπως ο Πέπε Γκρίλο

F.T. : Ο Θεοδωράκης αξιοποιεί τη φήμη του όπως ο Πέπε Γκρίλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σταύρος Θεοδωράκης,

Συνέντευξη σους Financial Times έδωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην οποία δηλώνει ότι μπήκε στην πολιτική για να αλλάξει τα πράγματα στην Ελλάδα. Περιγράφοντας τον ηγέτη του «Ποταμιού» οι F.T., τον χαρακτηρίζουν ως τον νεότερο πολιτικό σταρ της Ελλάδας, που διαφέρει από τους άλλους πολιτικούς καθώς φοράει T-shirt, σακάκι στρατιωτικού τύπου και αθλητικά, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των κοστουμαρισμένων Ελλήνων πολιτικών.

Όπως αναφέρει η Αμερικανική εφημερίδα ο Σταύρος Θεοδωράκης όπως και ο Πέπε Γκρίλο στην Ιταλία, έχει αξιοποιήσει τη φήμη που απέκτησε μέσω της τηλεόρασης για να προστατευτεί στην πολιτική σκηνή. «Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Γκρίλο, δεν ήταν κωμικός αλλά σοβαρός δημοσιογράφος που στο παρελθόν έχει καλύψει ένα εύρος κοινωνικών θεμάτων».

Στην ερώτηση των FT αν «Το Ποτάμι» χρηματοδοτείται από συγκεκριμένους επιχειρηματίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντά: «Οι οικονομικές μας δυνάμεις είναι μικρές. Τα βγάζουμε πέρα από μικρές δωρεές πολλών ανθρώπων και δεν πληρώνουμε μισθούς. Δεν έχουμε μεγάλα έξοδα σε ασφάλεια ή οχήματα και όποιος δουλεύει για εμάς είναι εθελοντής».

Σχετικά άρθρα