Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπουτάρης: Θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100 – Όποιος διαφωνεί, φεύγει

Μπουτάρης: Θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100 – Όποιος διαφωνεί, φεύγει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Μήνυμα στην ενδοπαραταξιακή του αντιπολίτευση έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ότι θα παραμείνει δήμαρχος έως ότου γίνει 100 χρονών κι όποιος διαφωνεί μπορεί να παραιτηθεί.

Μάλιστα όπως είπε στην παράταξή του δεν προβλέπεται η διαγραφή, διότι αν προβλεπόταν θα είχε ο ίδιος διαγράψει τους διαφωνούντες.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με την επιστροφή του από την Αμερική, σε συνέντευξη του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη σχολίασε κάποιες συναντήσεις που έγιναν αυτές τις ημέρες ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, προκειμένου να καθορίσουν την «μετά-Μπουτάρη» εποχή.

«Θα συνεχίσω να είμαι δήμαρχος και να υπηρετώ τον δήμο όσο αντέχω. Είχα πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100. Μάλλον πρέπει να το πω σοβαρά για να σταματήσουν αυτές οι σαχλαμάρες» είπε ο Γ. Μπουτάρης.

Μάλιστα σχολιάζοντας τα «αντιπολιτευτικά γεύματα» ανέφερε πως «οι φιλοδοξίες των ανθρώπων δεν έχουν όριο» και κάλεσε τον Κ. Ζέρβα να παραιτηθεί.

«Ο Κ. Ζέρβας είναι ξεκάθαρα αντιπολίτευση. Αν είναι έντιμος, παραιτήσου από σύμβουλος. Διότι εξελέγης με τη σημαία τη δικιά μας. Δεν βγήκες μόνος. Το θέτω θέμα. Η Πρωτοβουλία δεν προβλέπει διαγραφές. Αν προέβλεπε θα το χρησιμοποιούσα».

«Διαφωνείτε με την κεντρική γραμμή; Παραιτηθείτε!», συνέχισε ο Γ. Μπουτάρης χαρακτηρίζοντας «ανέντιμη» την καμαρίλα.

«Αυτοί οι κύριοι που δημιουργούν τα προβλήματα, δεν έρχονται στη δημοτική ομάδα να πουν την θέση τους καθαρά. Μπροστά στην τηλεόραση στο δημοτικό συμβούλιο τότε δημιουργούν πρόβλημα. Διαφωνείτε παιδιά με την κεντρική γραμμή; Παραιτηθείτε!!! Αυτό ξέρω, ότι όποιος φοράει παντελόνια, αυτό κάνει. Μέσα στην δημοτική ομάδα μπορούμε να σκοτωθούμε όσο θέλουμε, αλλά προς τα έξω όταν διαφωνείς με βασικές θέσεις ή όταν δημιουργείς πρόβλημα εκ του μη όντως, τότε παραιτείσαι. Δεν μπορείς να είσαι αντιπολίτευση μέσα στην ίδια την ομάδα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα» κατάληξε ο Γιάννης Μπουτάρης

Σχετικά άρθρα