Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Η κυβέρνηση για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός»

«Η κυβέρνηση για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

“Η «σιωπή των αμνών» είναι εκείνη που ενοχλεί. Κανένας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί πρόβλημα το δημοκρατικό εσωκομματικό διάλογο» δηλώνει σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στην «Κ.Ε.» αναφέρεται στην προσπάθεια αναδιάταξης του πολιτικού συστήματος με παλιά υλικά -όπως λέει- εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το πολιτικό τοπίο δεν θα είναι ίδιο μετά την 25η Μαΐου και τη μεγάλη, όπως προβλέπει, νίκη που θα καταγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή το ευρωψηφοδέλτιο αποτιμά ως θετική και ικανοποιητική την τελική σύνθεση των προσώπων που πλαισιώνουν τη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όοσον αφορά τις ευρωεκλογές τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει νίκη με μεγάλη διαφορά και συμπληρώνει σε άλλο σημείο: “Η κυβέρνηση για μας είναι άμεση και επείγουσα για τον τόπο επιδίωξη, όμως δεν είναι αυτοσκοπός και μέσο λαφυραγώγησης, αλλά ένα εργαλείο βαρύτατης ευθύνης, σκληρής προσπάθειας και μάχης για τη διέξοδο, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, τη δικαιοσύνη και τη διεύρυνση της δημοκρατίας μέσα από τους αγώνες της μεγάλης εργατικής και λαϊκής πλειοψηφίας”.

Σχετικά άρθρα