Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απειλητικό μήνυμα Αθανασίου στον Παπαγγελόπουλο – Το ομολόγησε ο ίδιος

Απειλητικό μήνυμα Αθανασίου στον Παπαγγελόπουλο – Το ομολόγησε ο ίδιος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Χαράλαμπος Αθανασίου,

Απειλητικό μήνυμα «δεν θα σε αφήσω να διαλύσεις την Δικαιοσύνη» έστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά Χαράλαμπος Αθανασίου στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Χ. Αθανασίου κατά την ακρόαση του Δ. Παπαγγελόπουλου από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Αυτή την ώρα η συνεδρίαση έχει διακοπεί για 10 λεπτά μετά από αίτημα του Δ. Παπαγγελόπουλου, ο οποίος έλαβε σημείωμα από συνεργάτιδά του και δήλωσε ότι
«πρέπει να επικοινωνήσω με το υπουργείο». Δεν είναι γνωστό αν η διακοπή σχετίζεται με τους πυροβολισμούς στα Εξάρχεια.

Η αποκάλυψη του απειλητικού μηνύματος έγινε όταν ο Δ. Παγγελόπουλος αναφέρθηκε σε «κάποιο τηλεφώνημα που έγινε την Πέμπτη και για ένα μήνυμα που μου εστάλη, αλλά είναι ιδιωτικά». «Να πείτε ποια είναι τα μηνύματα», διαμαρτυρήθηκε ο Χ. Αθανασίου. «Το ένα ήταν από εσάς, αλλά δεν ήθελα να αναφερθώ», του απάντησε ο Δ. Παπαγγελόπουλος προκαλώντας σάλο. «Στο μήνυμα του είπα ότι λόγω της παλιάς ιδιότητας δεν θα σας αφήσω να διαλύσει την Δικαιοσύνη», ομολόγησε ο Χ. Αθανασίου. Αντιλαμβανόμενος τι γίνεται ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης είπε ότι «δεν πρέπει να γίνονται υπαινικτικές αναφορές στη Βουλή. Αν είναι κάτι να ειπωθεί, να ειπωθεί».

Θέμα υπήρξε και με την μήνυση Πλεύρη κατά Αθανασίου. Ο Δ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι «λίγες μέρες πριν υποβάλλει η Τσατάνη την αναφορά σε βάρος μου είχε πάρει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άλλη μήνυση κατά του Αθανασίου της οποίας δεν υιοθετώ το περιεχόμενο, η οποία διαβιβάσθηκε στο υπουργείο μία ημέρα μετά την δική μου». Μετά από ερωτήσεις ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ότι «η μήνυση ήταν του Πλεύρη και δεν υιοθετώ την ορθότητά της».

«Ο Πλεύρης έφερε την μήνυση σε σας και εσείς την ίδια μέρα την δώσατε σε περιοδικό», υποστήριξε ο Χ. Αθανασίου. «Εγώ την έδωσα; Έχετε αποδείξεις γι’ αυτό που λέτε;», διαμαρτυρήθηκε ο Δ. Παπαγγελόπουλος. «Όχι, δεν έχω», είπε ο Χ. Αθανασίου. «Ε, τότε πως το λέτε;», τον ρώτησε ο Δ. Παπαγγελόπουλος.

Ο Χ. Αθανασίου ανέφερε ότι «με παράκληση του Πλεύρη και του οικογενειακού περιβάλλοντός του τον δέχθηκα στο υπουργείο για να συμβιβαστεί σε μία αντιδικία που είχε με το λιβυκό Δημόσιο. Και όταν υπαναχώρησε αυτός κατηγορεί εμένα και τον πρέσβη». Είπε ακόμη ότι «με τον υπουργό δεν έχω τίποτε προσωπικό, το ξέρει καλά, εξετάζουμε μία υπόθεση». «Αυτό δεν φαίνεται», σχολίασε η πρόεδρος της Επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Σχετικά άρθρα