Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαγγελόπουλος: Νέα υπόθεση σκευωρίας με τις κασέτες

Παπαγγελόπουλος: Νέα υπόθεση σκευωρίας με τις κασέτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Εφημερίδα Πρώτο Θέμα, Υπουργείο Δικαιοσύνης,

Νέα υπόθεση «σκευωρίας» αρχίζει με τις κασέτες της συνομιλίας του εφοπλιστή Μαρινάκη και του συνεκδότη του Πρώτου Θέματος, Καραμήτσου, εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, επισημαίνοντας ότι «τα βιβλία μεταφράζονται σε εκατομμύρια».

Οι αναφορές Παπαγγελόπουλου έγιναν αμέσως μετά την διακοπή της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι η υπόθεσή του είναι μία «κακότεχνη σκευωρία» και πρόσθεσε εμφατικά: «τελειώνει αυτή η σκευωρία και βλέπω να στήνεται μια άλλη. Κασέτες που 3 χρόνια ήταν σε γνώση των αρχών εμφανίζονται ξαφνικά. Πρέπει η ηγεσία της Δικαιοσύνης να ερευνήσει τι έγινε».

«Φαίνεται ότι ένας εκδότης μεταφέρει λεφτά σε εφοπλιστή και μεταφράζεται πάμε να κάνουμε παιχνίδι», είπε. «Πρέπει να δούμε που οδηγεί αυτή η ποινικοποίηση της ελεύθερης μετάφρασης», ανέφερε ο Δ. Παπαγγελόπουλος. «Αν πάρω τηλέφωνο κάποιος στείλε μου 5 κιλά λάδι μπορούν να μεταφραστούν σε εκατομμύρια», σημείωσε και πρόσθεσε «βλέπω ότι τα βιβλία μεταφράζονται σε εκατομμύρια». «Να μην γίνονται τέτοιες μεταφράσεις», συνέστησε.

Σχετικά άρθρα