Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνος Καμμένος: Δεν κλείνει το στρατόπεδο στην Καλαμάτα

Πάνος Καμμένος: Δεν κλείνει το στρατόπεδο στην Καλαμάτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καλαμάτα, Πάνος Καμμένος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Σε συνάντησή του με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ο Πάνος Καμμένος διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε τέθηκε ζήτημα κλεισίματος του στρατοπέδου στην πόλη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, το θέμα προέκυψε «από δημοσιεύματα στα όρια της επιστημονικής φαντασίας και παραπληροφόρησης τις οποίες δυστυχώς επαναλαμβάνει και ο μητροπολίτης Μεσσηνίας με επίσημο έγγραφό του».

Ωστόσο, σημειώνεται ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα κλεισίματος του στρατοπέδου «όπως ανακοίνωσε ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού, πρώην ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων και έγινε αναπαραγωγή στον τοπικό Τύπο».

Προσθέτει όμως ότι «ισχύει η δήλωση ότι δεν μπορεί η πληρότητα του στρατοπέδου να αγγίζει το 400% όταν οι ακριτικές μονάδες είναι υποστελεχωμένες».

Επίσης, δόθηκε εντολή να ερευνηθούν «τα “αιτήματα” που υπεβλήθησαν στο παρελθόν από αρχές και παράγοντες για εξυπηρέτηση ρουσφετιών. Είναι ξεκάθαρο ότι τα ρουσφέτια τελείωσαν. Όλοι οι Έλληνες πολίτες υπηρετούν ισότιμα».

Όσον αφορά στην 120 πτέρυγα αεροπορικής Εκπαίδευσης αναφέρεται ότι ισχύουν οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας για τη μετεξέλιξη της σε διεθνές κέντρο αεροπορικής Εκπαίδευσης.

Σχετικά άρθρα